返回列表 回復 發帖
床褥我推薦蓆夢思(simmons)
我介紹D客用,個個都無投訴
我自己都係瞓緊佢
perfectman 發表於 2014-7-21 03:39 PM
你冇玩我啊嘛,大馬好次冇分店係度wor
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
你冇玩我啊嘛,大馬好次冇分店係度wor
tvbkk123 發表於 2014-7-21 06:16 PM
自己搵啦 佢只係推薦
型 英 帥 靚 正
簽名被屏蔽
應該有水貨買嘅
perfectman 發表於 2014-7-21 06:47 PM
咁就咪搞啦,slumberland & sweet dream你覺得邊個好d
簽名被屏蔽
心理上錯覺
人就係想食到嘅野比付出嘅錢多,但係如果真係得嘅,邊個會做自助餐?
質你控制唔到,就唯有食量,我見啲人搶生蠔,一打咁食,以為好抵。
我有朋友做酒店買手,其實半殼蠔來價都喺5蚊,一打都係$60蚊, ...
perfectman 發表於 2014-7-21 07:14 PM
我就唔認同啦, 我細佬做酒店業做咗20幾年.
加上我有食自助餐30幾年嘅經驗 , 食任何餐如果只計來價唔計環境同服務等等...............就不如返屋企食啦.
相同嘅食物係唔同師傅唔同環境唔同服務之下, 就有唔同嘅效果.
最重要係同你一齊食嘅係邊一位.
型 英 帥 靚 正
我就唔認同啦, 我細佬做酒店業做咗20幾年.
加上我有食自助餐30幾年嘅經驗 , 食任何餐如果只計來價唔計環境同服務等等...............就不如返屋企食啦.
相同嘅食物係唔同師傅唔同環境唔同服務之下, 就有唔同嘅 ...
chan200308 發表於 2014-7-21 10:05 PM
我細佬做酒店業做咗20幾年睇黎你真係有返咁上下年紀,所以叫你老陳係冇錯嘅你都有你嘅道理嘅
高價飯最低消費系呢個價啦
條骨都無佐lu
kk bro好9冇見
局部區域潛水中...
近來身體好嘛
局部區域潛水中...
竟然又優化?早你個唞啦
局部區域潛水中...
我呢度無優哦
條骨都無佐lu
我呢度無優哦
lhy92725 發表於 2014-7-21 11:02 PM
貓姐妳長年無優,更係冇啦,唔怪得頭先過數都死死吓咁啦
局部區域潛水中...
kk bro好9冇見
金石良 發表於 2014-7-21 10:56 PM
言兄好耐冇見
近來身體好嘛
金石良 發表於 2014-7-21 10:57 PM
伽輪都打得幾個
竟然又優化?早你個唞啦
金石良 發表於 2014-7-21 11:01 PM
恭喜 言兄 踩中 22111 金樓