返回列表 回復 發帖
你想吔..使乜等下次探班...ANYTIME ready
榴槤蛋撻 發表於 2009-12-13 02:44 AM
我都想食蝦包呀撻撻 係咪anytime 呀
棄我去者 昨日之日不可留  亂我心者今日之日多煩憂
係啦,所以久唔久就要去覆"診"架啦
寇仲~ 發表於 13-12-2009 03:23
但要小心喎...去得多覆'診'...可能會惹啲唔知咩'疹'返嚟有排你痕
到時就真係唔慌唔要去俾人診吓喇
愛.回家 + 耀舞長安 + 心戰
我都想食蝦包呀撻撻 係咪anytime 呀
寇仲~ 發表於 2009-12-13 03:27 AM
anytime MTR 交收 ok
妳真係眼利
Fian. 發表於 13-12-2009 03:23
我其實一早發現o架喇, 響呢套劇開播冇耐就見到, 之前呀少年十大名捕好似都有佢o架
甘攪發..出個post 要半日去查字典
如無意外就下星期五...
then如再無意外就22號...coz要做冬嘛...但未firm
今日至聽到亞娘留言俾我問22號有冇得放, 然後我咪去問亞頭囉, 佢話預ok喎, 聽住先
有待再confirm, 再覆我亞娘
係呢, 你哋屋企興唔興做冬o架?
...
*柳飄飄* 發表於 2009-12-13 03:05 AM
下星期五我冇問題呀
睇吓有冇同學報名
撻撻點呀
我十九號星期六提早做冬
連埋我老豆生日一齊做
morning 仲仲
榴槤蛋撻 發表於 2009-12-13 03:09 AM
魔鈴撻撻,今晚個個都唔訓吹水
咁妳而家有冇拍拖呀
Fian. 發表於 13-12-2009 03:22
冇呀
電腦係我個老公
電視機係我契家佬
男朋友就未搵到

miss妳有好介紹冇?!
只隔一個廣告時間, 就突然間由唔見肚變凸哂肚, 都唔連戲嘅!
琴晚法證又係咁
*柳飄飄* 發表於 2009-11-25 09:23 PM
無綫周不時都係咁架啦
啲武俠劇轉過山頭連套衫都換埋呀
就係知道你實咁講...
先要你學吓......正字應該點寫同點用

你哋都係呀, 成鬼日寫錯別字, 壞哂手勢
慣咗錯, 就會漸漸當哂錯字係啱嘅咁寫同用o架喇, 到時仲難改, 會俾人笑o架
我都係為你哋好.....o架咋! ...
*柳飄飄* 發表於 2009-12-13 03:24 AM
Yes Miss Lau
好搞鬼喎...mtr 交收蝦包...好似啲人響yahoo bid嘢咁
仲仲~~

抱抱...抱抱...抱抱呀
*柳飄飄* 發表於 2009-12-13 03:18 AM
魔鈴飄飄 黎個魔鈴抱抱先
魔鈴撻撻,今晚個個都唔訓吹水
寇仲~ 發表於 2009-12-13 03:31 AM
我睇東華揸...周不時有特發野...
我地中環區有間專賣office凳..聽日睇吓有冇網址比你..不過好很貴..
榴槤蛋撻 發表於 2009-12-13 03:06 AM
使唔使一皮嘢張凳呀
其實我個 "北值" 係三千蚊度啦
如果真係好很舒服嘅或者 $5000 都捨得嘅
不過好舒服嘅又驚好 "牙訂" 呀
好搞鬼喎...mtr 交收蝦包...好似啲人響yahoo bid嘢咁
*柳飄飄* 發表於 2009-12-13 03:33 AM
慣啦~~我的工作一部份...