返回列表 回復 發帖
我冇呢種命水, 所以一向冇買開, 慳返五蚊好過!
我呢啲辛苦命, 橫財冇我份!
而家到底一星期開幾次六合彩我都未搞得清楚, 仲停留緊以前一星期淨係逢二, 四攪珠, 仲要係夏春秋做主持嘅年代! ...
*柳飄飄* 發表於 2009-11-25 07:41 PM
我一年都買唔到兩三次
次次加咗 number 我都唔知嘅
miss妳唱k係咪一定要\會飲酒o架?
點解我咁問呢...coz據我所知的確唔少人唱k飲酒多過唱, 亦有好多人覺得去唱k唔飲酒, 做咩呀...咁!
如果我唔飲, 妳同唔同我玩o架? 多數啲會\鍾意飲酒嘅人都唔同啲唔飲嘅玩or猜嘅, 覺得唔好玩
不過其實我係唔識猜所有枚嘅, 我係連猜包剪揼都會輸的
但玩lucky就好得...大話就唔掂
愛.回家 + 耀舞長安 + 心戰
嘩...miss妳都算好有口德喎...好厚道吓...
佢咁都叫有啲...
係好很誇啦
成套富貴門其中一個最大嘅敗筆...就係有佢...
冇佢好幾多呀...搞到套嘢俾網民喪鬧...
拖衰哂 ...
*柳飄飄* 發表於 2009-12-13 01:59 AM
因為我未睇晒吖嘛
我見到佢 "LUR" 哋就真係離能晒譜架
有頭有面幾十歲人
妳估仲係細路咩 "LUR" 哋
今晚又係ladies night..
榴槤蛋撻 發表於 2009-12-13 02:13 AM
你可以參與格
哦...點解飄飄行頭吖
主任 發表於 2009-11-25 08:11 PM
撻撻掛住飄飄囉
仲要問

唔問邊有得笑喎
唔賭唔知時運到 唔......
寇仲~ 發表於 2009-11-25 08:12 PM
所以你哋成日都仲好關心自己健康
睇吓最近身體點 "LEA"
又鏟....無時間呀
挫兩嘢或者會好番嫁
主任 發表於 2009-11-25 08:14 PM
你同淫嫂嗌交都係用呢招架
我一年都買唔到兩三次
次次加咗 number 我都唔知嘅
Fian. 發表於 13-12-2009 02:20
我又係喎, 仲背到呢...連家陣六合彩啲飛轉咗size同紙質...唔同以前啲咭仔都唔知
都係早排先知, 之前做有間嘢, 啲同事又係好興鍾意買六合彩, 個個好似真係當哂自己會中咁款
我自己就從來未中過, 可能因為少買, 但啲人就成日話中過n次廿蚊
我自己就覺得要係自己畫心水號碼...畫飛先會中...買電腦飛盞益馬會鋪草皮
但我家陣呢度啲同事就反而話買電腦飛先會中...佢哋中過幾次廿蚊(即係回本, 都好過冇吖)
就係星期二我幫人買, 三張中咗兩張電腦飛, 幫兩個同事都中咗, 真係莫名其妙, 搞到六合彩好似好易中咁
真係咁易買餐餸
琴晚呢個時辰我已經攤咗屍
*柳飄飄* 發表於 2009-12-13 02:18 AM
怪唔得唔見你幾日...
怪唔得唔見你幾日...
榴槤蛋撻 發表於 13-12-2009 02:32
琴晚係咁之嘛, 之前你哋都好早走哂啦,  成日都冇人接post, 等極冇人咪做第啲嘢囉
仲好講喎, 成日都係喵喵蒲頭先有人出聲, 當我死嘅咁
我個名叫飄飄啫, 唔係隱形人嚟o架
啲劇都未有時間同精神追得哂呀陰功...仲點吹
想吹都冇人陪...
每晚到咁上下時間, 見靜英英就熄msn, 專心煲劇, 攤住屍嚟煲會易瞓著啲
疊埋心水乖乖熄機去瞓, 永冇一次瞓得著
我唔想再煎魚呀
返呢度, 唔夠精神又死, 手腳唔夠恢復元氣, 瞓得多仲死, 仲吽又放蚊, 瞓得少仲精神
你話死未
話時話, 下次探班, 係咪會有蝦包做手信o架
miss又話都想買電腦凳嘅, 買咗未呀?
我係free drink黨...零酒精...更加同毒品say no 啦...
飲fruit punch(以前間唔時會飲吓pussy foot)同凍蔘蜜o架咋我
如有啲特飲唔駛加錢, 可能都會飲嘅
見到啦...不過你作詩啲粗口係器官嚟嘅
我冇特定唱邊個o架, 好 ...
*柳飄飄* 發表於 2009-12-13 02:14 AM
我唱歌同講嘢把聲係完全唔同架
講嘢把聲又沉又掘
又唔嬌嗲
一啲都唔好聽
不過唱歌就唱好高音
可以唱某啲容祖兒
關心研同衛蘭啲歌
最近學識咗唱 "睡公主"添
不過真係好難唱
唱 live 我應該唱得好過鄧走音
一月份我哋搞音樂堂
到時睇吓妳有冇時間嚟
擺酒記得請埋我呀
主任 發表於 2009-11-25 08:15 PM
仲有我
本來呀, 今晚我想追吓劇, 睇返早幾晚啲法證 II, 但見到東華又想睇吓, 而家又追緊now香港台嘅節目, 又吹水, 都唔得閒睇法證II (記憶啲劇情仲猶新, 播完唔係好耐) 都係由得佢響我部腦度住多陣先去煲佢...仲有志雲飯局 ...
*柳飄飄* 發表於 2009-12-13 02:17 AM
不過呢集雯女係重播嗰喎