返回列表 回復 發帖
拉埋窗簾佢咪唔會咁光囉, 我都係o架, 太光會瞓唔到, 嘈呢層呢...如果有人嘈住我瞓覺...無論係早午晚都好...一切鑽敲鑿鑿...都會令我勁躁彈起身媽叉佢祖宗十九幾代...嘈住我瞓同斷人衣食無異...

一樣猶如殺人父母... ...
*柳飄飄* 發表於 2009-12-13 01:42 AM
妳同我一樣
嘈醒我瞓覺係我嘅死穴
我會發好大脾氣
阿媽都照吊
改到攰咪去煲劇囉
我套富貴門睇咗十集都冇呀
同埋而家啲心情悶悶哋
陣間開罐啤酒嚟飲吓先
妳飲唔飲酒架
Fian. 發表於 13-12-2009 01:45
咁妳快鬼啲去追啦...聽晚人哋大結局喇
妳呀...琴日先話連續飲咗兩晚酒暈暈地又咁爆...唔好又飲酒啦!
咁飲法點keep住條小蠻腰露俾我哋睇呀...會養出一個budweiser...blue girl...heineken baby o架!

我...唔煙唔酒o架!
但...
會操一口流利粗口

哈哈
愛.回家 + 耀舞長安 + 心戰
今晚大家咁夜都唔瞓呀...莫非陪我哀悼大閆生?
*柳飄飄* 發表於 2009-11-25 12:47 AM
都陪妳啫
哇靠~~
阮翠雲 VS 太皇太后
東華唱大戲
宮心計餘波未了...爭在未有姣佘同埋楊怡...鍾尚宮
*柳飄飄* 發表於 2009-12-13 01:44 AM
佢兩個唱大戲得吖
我一定要改晒所長卷
唔可以唔知道你哋講過乜架
Fian. 發表於 13-12-2009 01:46
咁又係呀, 正如我睇劇唔可以miss任何半個shot同對白, 一miss咗就要追返哂嚟睇, 唔係會唔開心o架, 覺得爭咁好多嘢o架
要一氣呵氣, 唔like斷吓斷吓, 最鬼憎嗰種唔知頭唔知路嘅感覺
唉, 剛才睇富貴門就郭可盈做狐狸精, 家吓就法證睇佢老公林文龍, 一樣感觸良多!
不過直覺話我知, 即使佢大肚退出娛樂圈挽救婚姻, 都應該冇乜用, 個老公都一樣好難綁得住, 當然梗係望人好, 唔會望人衰啦, 綁得到固然好 ...
*柳飄飄* 發表於 2009-11-25 12:55 AM
佢老公係大滾友嚟架
不過真係好少男人會唔滾架
good morning miss
小飛機 發表於 2009-11-25 09:28 AM
開檔有錫錫
富貴門佢有啲誇張喎
Fian. 發表於 13-12-2009 01:47
嘩...miss妳都算好有口德喎...好厚道吓...
佢咁都叫有啲...
係好很誇啦
成套富貴門其中一個最大嘅敗筆...就係有佢...
冇佢好幾多呀...搞到套嘢俾網民喪鬧...
拖衰哂
咁妳快鬼啲去追啦...聽晚人哋大結局喇
妳呀...琴日先話連續飲咗兩晚酒暈暈地又咁爆...唔好又飲酒啦!
咁飲法點keep住條小蠻腰露俾我哋睇呀...會養出一個budweiser...blue girl...heineken baby o架!

我...唔煙唔酒o ...
*柳飄飄* 發表於 2009-12-13 01:52 AM
不過尋日就冇飲
我唔煙不過鍾意飲酒
但係唔會追
有 break 會停
飲夠就會走
流利粗口我應該唔會差得過妳
因為我連作詩都講埋粗口
咁你去 K 飲咩架
又鍾意唱邊個啲歌呀
今晚又係ladies night..
不過尋日就冇飲
我唔煙不過鍾意飲酒
但係唔會追
有 break 會停
飲夠就會走
流利粗口我應該唔會差得過妳
因為我連作詩都講埋粗口
...
Fian. 發表於 13-12-2009 02:06
我係free drink黨...零酒精...更加同毒品say no 啦...
飲fruit punch(以前間唔時會飲吓pussy foot)同凍蔘蜜o架咋我
如有啲特飲唔駛加錢, 可能都會飲嘅
見到啦...不過你作詩啲粗口係器官嚟嘅
我冇特定唱邊個o架, 好多都唱o架喎, 咁當然會有啲可能會特別點得多啦
概括都係...唱男人歌為絕大多數...女人歌佔超少數
搵日妳真係要同我jam吓
最多我做方力申, 妳做stephy又點話
又或者我做劉華, 妳扮吳婉芳都得啫
點解喵喵..喵左1野就唔見左...
本來呀, 今晚我想追吓劇, 睇返早幾晚啲法證 II, 但見到東華又想睇吓, 而家又追緊now香港台嘅節目, 又吹水, 都唔得閒睇法證II (記憶啲劇情仲猶新, 播完唔係好耐) 都係由得佢響我部腦度住多陣先去煲佢...仲有志雲飯局等緊我, 今集係雯女做嘉賓, 同上集一樣係個半鐘加長版(but上集係三嫂)
琴晚呢個時辰我已經攤咗屍
咁又係呀, 正如我睇劇唔可以miss任何半個shot同對白, 一miss咗就要追返哂嚟睇, 唔係會唔開心o架, 覺得爭咁好多嘢o架
要一氣呵氣, 唔like斷吓斷吓, 最鬼憎嗰種唔知頭唔知路嘅感覺 ...
*柳飄飄* 發表於 2009-12-13 01:55 AM
完全贊同
因為我都係咁架
魅力 + 10000