返回列表 回復 發帖
曾經吖嘛~~
*柳飄飄* 發表於 2009-12-13 01:20 AM
冇付出又點會有收成呢
不過勤力係好重要架
俾心機啦
支持妳呀
啲人去哂邊, 得返我同miss, 唔係俾東華啲'篤撐'撐走哂呀化
*柳飄飄* 發表於 2009-12-13 01:27 AM
機機..聽日去行山..所以早抖了..仲仲要返工..又抖了..如果唔係東華..我都抖了..好少可可以同miss單獨傾到計揸..
有, 我都係第二個區度, 識左d 香港人
小飛機 發表於 2009-11-24 11:12 PM
我從來都冇走嚟走去架
淨係呢度同七言咋
好好睇嘅咩...我一集都無睇過
主任 發表於 2009-11-24 11:47 PM
細佬話好睇嗰喎
嘩...miss妳又走去改返11月啲卷呀...除咗改卷...妳家陣手頭上仲做緊咩呢?

我就啱啱去完擺堆
愛.回家 + 耀舞長安 + 心戰
真係救命~
攞我命...冇富貴門睇...都要睇住個家燕姐...真係令人有衝動想熄電視
撻撻, 傷心都可以乾乾淨淨, 清清潔潔 啊 通下鼻窿先...
小飛機 發表於 2009-11-25 12:27 AM
咁都俾你兜到
魅力 + 1
機機..聽日去行山..所以早抖了..仲仲要返工..又抖了..如果唔係東華..我都抖了..好少可可以同miss單獨傾到計揸..
榴槤蛋撻 發表於 2009-12-13 01:34 AM
仲仲係今晚休息唔使返工呀
有好多藝員陪伴我地一齊成長, 好似肥肥離開左, 我都有d傷心
小飛機 發表於 2009-11-25 12:31 AM
我都有
仲記得啱啱喺日本返嚟
飛機上面啲報紙雜誌已經登晒頭條喇

拉埋窗簾佢咪唔會咁光囉, 我都係o架, 太光會瞓唔到, 嘈呢層呢...如果有人嘈住我瞓覺...無論係早午晚都好...一切鑽敲鑿鑿...都會令我勁躁彈起身媽叉佢祖宗十九幾代...嘈住我瞓同斷人衣食無異...

一樣猶如殺人父母...殺無赦

殺殺殺!!!
哇靠~~
阮翠雲 VS 太皇太后
東華唱大戲
宮心計餘波未了...爭在未有姣佘同埋楊怡...鍾尚宮
嘩...miss妳又走去改返11月啲卷呀...除咗改卷...妳家陣手頭上仲做緊咩呢?

我就啱啱去完擺堆
*柳飄飄* 發表於 2009-12-13 01:37 AM
改到攰咪去煲劇囉
我套富貴門睇咗十集都冇呀
同埋而家啲心情悶悶哋
陣間開罐啤酒嚟飲吓先
妳飲唔飲酒架

我就啱啱去完擺堆
*柳飄飄* 發表於 2009-12-13 01:37 AM
我一定要改晒所長卷
唔可以唔知道你哋講過乜架
真係救命~
攞我命...冇富貴門睇...都要睇住個家燕姐...真係令人有衝動想熄電視
*柳飄飄* 發表於 2009-12-13 01:39 AM
富貴門佢有啲誇張喎
撻撻, 你今日沖左未?
小飛機 發表於 2009-11-25 12:35 AM
我仲未
不過今日冇落過街