返回列表 回復 發帖
妳住幾樓架
Fian. 發表於 13-12-2009 00:34
我住十二樓, 已經係頂樓
愛.回家 + 耀舞長安 + 心戰
一位40歲的人做了什麼事會讓人如此崇拜呢
http://www.youtube.com/watch?v=2MuUAoTKQxg
妳好似講緊我喎
Fian. 發表於 13-12-2009 00:33
我講緊自己啫, 妳點會吖!
我又點可以同miss妳相提並論, 完全冇得比啦, miss妳又上咗神枱又發咗達, 仲受萬人景仰tim
我呢啲仲卑微過small potato
http://www.youtube.com/watch?v=1V3-GHbf2nI
hkhihihk 發表於 2009-12-13 12:53 AM
不過呢啲節目我最唔鍾意就係見到啲人喺度喊苦喊忽
我住十二樓, 已經係頂樓
*柳飄飄* 發表於 2009-12-13 12:54 AM
咁咪好熱囉
因為我住過頂樓
不過應該冇咁嘈 lu 喎
妳樓下係咪馬路嚟架
我講緊自己啫, 妳點會吖!
我又點可以同miss妳相提並論, 完全冇得比啦, miss妳又上咗神枱又發咗達, 仲受萬人景仰tim
我呢啲仲卑微過small potato
*柳飄飄* 發表於 2009-12-13 12:59 AM
我都曾經捱得好辛苦架
咁咪好熱囉
因為我住過頂樓
不過應該冇咁嘈 lu 喎
妳樓下係咪馬路嚟架
Fian. 發表於 13-12-2009 01:06
我諗同熱唔熱唔關事嘅, 又唔係住天台, 嘈o架, 所以我長期處於唔開窗同開好少窗(頂多每扇開條隙仔通吓風就算)
我樓下係大街嚟o架, 都算幾主要行車通道tim, 好多車行o架, 好多響'安'聲, 又有tv wall聲
以前間舊屋仲犀利, 連紅綠燈聲都聽到, 樓下係24小時惠康, 上落貨都聽得好清楚
有~不過應該唔中..如果中左..你地一定見唔到我
榴槤蛋撻 發表於 2009-11-24 09:54 PM
中咗就唔識人咁衰
我都曾經捱得好辛苦架
Fian. 發表於 13-12-2009 01:15
曾經吖嘛~~
miss教導有方, 有朋友入嚟要以蕉款待
小飛機 發表於 2009-11-24 11:00 PM
聽教聽話
魅力 + 10
啲人去哂邊, 得返我同miss, 唔係俾東華啲'篤撐'撐走哂呀化
我諗同熱唔熱唔關事嘅, 又唔係住天台, 嘈o架, 所以我長期處於唔開窗同開好少窗(頂多每扇開條隙仔通吓風就算)
我樓下係大街嚟o架, 都算幾主要行車通道tim, 好多車行o架, 好多響'安'聲, 又有tv wall聲
以前間舊屋仲 ...
*柳飄飄* 發表於 2009-12-13 01:19 AM
我太嘈同太光都瞓唔到覺架
以前我住深水埗樓下係南昌街馬路
所以好嘈又大塵
中咗就唔識人咁衰
Fian. 發表於 2009-12-13 01:19 AM
自從'阿發嫂'嫁左之後..我都冇買啦...
但冇香港人喎
榴槤蛋撻 發表於 2009-11-24 11:05 PM
我哋咪係囉