返回列表 回復 發帖
撻兄真好嘢...個post出咗咁多晚...啲post去到咁遠...都搵得返出嚟轉載俾仲仲睇
不過下半仲未post...
愛.回家 + 耀舞長安 + 心戰
其實miss 你有冇見過淫嫂呢~~
Hi 飄飄
今日星期六應該好旺啦
係咪好攰呢
Fian. 發表於 13-12-2009 00:14
miss有心喇~~
我日日都好攰o架啦! 日日都好旺
好冧啊
今晚陪淫嫂出去蒲
Good bye Miss & all bros
主任 發表於 2009-12-12 11:52 PM
帶埋miss去 ...左右馮緣..夫服何求..
嘩~~真係日抖唔好講人
榴槤蛋撻 發表於 13-12-2009 00:15
講到我好得人驚咁...好似鬼...咁我閃囉!
橫掂呢度都冇人會掛住我...冇人提又冇人問
*柳飄飄* 發表於 2009-12-13 12:22 AM
係一講你就出現...冇人講你..唔係化..妳睇吓d post...
v/pb3qrxa8riI&hl

越南妹依期佢紅呀,叫Ella
寇仲~ 發表於 2009-11-23 07:44 PM
係咪 AV 女郎嚟架
得個後生
個面太闊
個鼻超假
對腳同條腰都好粗
腳形唔靚
隻貓真係欠炳
小飛機 發表於 2009-11-23 07:59 PM
摟打呀
*柳飄飄* 發表於 2009-12-13 12:22 AM
如果weekend 9點後.仲洗唔洗等位~~
其實miss 你有冇見過淫嫂呢~~
榴槤蛋撻 發表於 2009-12-13 12:16 AM
得劍劍見過
食飯嘅嘢, 自己一個都食得o架啫, 上次撻兄都係自己一個嚟幫襯o架啦! 睇吓有冇心o架啫, 行過都唔搵我, 心淡啦, 明哂, 冇幫襯冇所謂, 傾幾句都得o架啫!

我都係日日自己一個食飯, 自己睇電視之嘛!
miss有心喇~~
我日日都好攰o架啦! 日日都好旺
*柳飄飄* 發表於 2009-12-13 12:19 AM
咁即係間嘢啲嘢掂啦
死淫蟲成龍惡頂到暈, 好心死開啦, 都唔知自己幾乞人憎, 仲以為自己懶受歡迎咁, 唱歌又難聽到死, 又娘爆, 搞乜鬼龍之家喎...龍佢亞爹
拍馬追唔上我柴九哥
Good Morning
咦?今朝竟然由我開檔!
夢遺大師 發表於 2009-11-24 10:25 AM
補番個錫錫先
帶埋miss去 ...左右馮緣..夫服何求..
榴槤蛋撻 發表於 2009-12-13 12:20 AM
呢幾日我都係諗住食自己