返回列表 回復 發帖
饮咖啡嘅就吾算啦
條骨都無佐lu
万岁爷一定是中产
條骨都無佐lu
根據HK財政司的定義, 我是貧苦基層. 而且我對波鞋唔貴嫁, 七佰幾渣. http://bq.caihong.com/yct/yct%20(414).gif
makotochan 發表於 2013-3-3 02:31 PM
貓對波鞋300幾渣, 無資階下層
外星貓E生
我睇中果对都系呀,不过都未舍得买
條骨都無佐lu
我間中會飲咖啡,不看法國電影,
都是基層貧窮戶!
HENRY_168 發表於 2013-3-3 08:15 PM
Henry 飲咖啡巳經是中產, 成日俾人""""
肥貓
貓對波鞋300幾渣, 無資階下層
CC517 發表於 2013-3-3 10:33 PM
貓貓唔係無資階下層, 是"無知階下囚".
肥貓
哈哈,越講越複雜啦!
~ 《2022香港小姐競選》小遊戲 ~  已經結束,詳情請看 有傾有講吹水區 < 玩遊戲,送獎金 TVB$········ ^^>  4736 頁 #71033~#71035  ^^
Henry 飲咖啡巳經是中產, 成日俾人"中"同 "剷"
makotochan 發表於 2013-3-3 11:28 PM
您買的鞋貴我買的鞋這麼多,
如果我是中產,您就是富豪啦!
~ 《2022香港小姐競選》小遊戲 ~  已經結束,詳情請看 有傾有講吹水區 < 玩遊戲,送獎金 TVB$········ ^^>  4736 頁 #71033~#71035  ^^
唔富豪點做肥貓
外星貓E生
我唔飲咖啡, 又唔睇法國電影, 所以是低層貧窮戶. 要聽薯片叔叔的解釋.
肥貓
唔富豪點做肥貓
CC517 發表於 2013-3-3 11:45 PM
薯片叔叔話我係基層貧窮戶傘.   要瞓啦. Bye-bye.
肥貓
D人未发现
薯片叔叔話我係基層貧窮戶傘.   要瞓啦. Bye-bye.
makotochan 發表於 2013-3-3 11:48 PM
話你唔係把遮
外星貓E生
E生早晨.
肥貓