返回列表 回復 發帖
Hi 撻撻,有無睇波呀
寇仲~ 發表於 2009-12-12 09:04 PM
梗有睇...見到特首都睇到笑呵呵
CHECK PM
四眼走粒仔 發表於 2009-12-12 09:21 PM
仲仲.....記住要睇晒
咪係個 "西"...西貢囖....thanks姣鬆啲打氣, 我一定會完成路程, 不負所望
小飛機 發表於 2009-12-12 09:15 PM
又越過高山 又越過谷忍者身體似飛機天空任意飛正直善良靈精 令人哋歡喜

棄我去者 昨日之日不可留  亂我心者今日之日多煩憂
我又JOIN.....OK嗎???
四眼走粒仔 發表於 2009-12-12 09:11 PM
you'r very welcome ,too
老豆返鄉下做財神..帶左d鄉下野返來吃
榴槤蛋撻 發表於 2009-12-12 09:22 PM
有咩好嘢?
又越過高山 又越過谷忍者身體似飛機天空任意飛正直善良靈精 令人哋歡喜

v/7p-2egEU2ug&hl
寇仲~ 發表於 2009-12-12 09:24 PM
嘩! 好應景呀姣鬆啲! 真係又有飛機喎
小飛機 發表於 2009-12-12 09:26 PM
CHECK PM
又越過高山 又越過谷忍者身體似飛機天空任意飛正直淫賤善良靈精 令人哋歡喜

v/7p-2egEU2ug&hl
寇仲~ 發表於 2009-12-12 09:24 PM
會唔唔咁樣, 先令囡囡歡喜呢?
仲仲.....記住要睇晒
四眼走粒仔 發表於 2009-12-12 09:24 PM
真係有架 都無得打既
CHECK PM
四眼走粒仔 發表於 2009-12-12 09:28 PM
唔該哂走粒哥哥
至在搞笑咋嘛.....仲有麥肺癆叔叔tim呀
會唔唔咁樣, 先令囡囡歡喜呢?
小飛機 發表於 2009-12-12 09:29 PM
你不嬲都逗得囡囡歡喜架啦 囡囡又鐘意逗起你隻小飛機
真係有架 都無得打既
v/Oey7GMX7p_g&hl
寇仲~ 發表於 2009-12-12 09:29 PM
個咸旦超人咁大隻, 又有死光, 點打呀...

我去沖 涼先...
CHECK PM
四眼走粒仔 發表於 2009-12-12 09:28 PM
好搞笑, thanks
小飛機 發表於 2009-12-12 09:26 PM
唔係點做你姣鬆呀 我去做功課先,等我