返回列表 回復 發帖
基本上着上身带在身嘅饰物,都是炫耀功能架啦
lhy92725 發表於 2014-7-11 03:29 PM
犀利哥

型 英 帥 靚 正
簽名被屏蔽
女人都係鍾意叫另一半做D男人自己唔鍾意做嘅野去證明女人有影響力。
我最討厭就係陪行街,陪行街都算,又要問你邊件好,問完你就走去買另外一件,咁問我做咩呢?
去內衣舖仲衰,總係有幾個傻佬企喺門口(我都係其 ...
perfectman 發表於 2014-7-11 03:39 PM
我從來唔會幫女人拎手袋
型 英 帥 靚 正
女人都係鍾意叫另一半做D男人自己唔鍾意做嘅野去證明女人有影響力。
我最討厭就係陪行街,陪行街都算,又要問你邊件好,問完你就走去買另外一件,咁問我做咩呢?
去內衣舖仲衰,總係有幾個傻佬企喺門口(我都係其 ...
perfectman 發表於 11/7/2014 03:39 PM
咁強嫂去廁所我又會係門外等佢,你知本地治安唔係幾好,萬一有起乜事嚟就真係後悔莫及咯
認真睇真啲真係又真係
我從來唔會幫女人拎手袋
chan200308 發表於 11/7/2014 03:56 PM
你要有心理準備佢會被人搶手袋
認真睇真啲真係又真係
老陈搞乜野,一直攞我黎讲
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
你要有心理準備佢會被人搶手袋
lckiong 發表於 2014-7-11 03:58 PM
絕對唔會
型 英 帥 靚 正
tvbkk123 發表於 2014-7-11 03:59 PM
荷蘭學生妹一「鏡」成名

荷蘭4強止步,傷透了不少橙迷的心,但是同時令不少球迷開心的是,荷蘭今屆世盃Babe「誕生」,便為20歲學生妹Maud Boks。

荷蘭鬥阿根廷4強戰,90分鐘互無紀錄,有不少球迷呻「悶」,但是在開賽24分鐘,鏡頭捕捉了一位身穿荷蘭球衣、輕擺其長長金髮的少女,直望著球場,表情帶點苦惱及擔心,就是這一幕,讓20歲的Maud Boks一夜成名。

Maud Boks來自於荷蘭北部城鎮,現於巴西進行學習研究,世盃入場力撐家鄉荷蘭,但估不到一覺醒來,以成為荷蘭世盃Babe,她說:「我真的估不到,一覺醒來所有同學都驚呼,你已經紅了,也收到了不少訊息,說我們也有看到,我們以你為榮。」

未知Maud Boks會否因此而展開另一條人生的路途,因之前有位身穿比利時民族服的17歲少女Axelle Despiegelaere也是在世盃一夜成名,現已成為L'Oreal的髮型用品模特兒。

Maud Boks在荷蘭的父母,得知女兒成為荷蘭世盃Babe,也興奮地說:「真的很感謝大家,真的很有趣!估不到突然做了世盃Babe。」

型 英 帥 靚 正
荷蘭學生妹一「鏡」成名

荷蘭4強止步,傷透了不少橙迷的心,但是同時令不少球迷開心的是,荷蘭今屆世盃Babe「誕生」,便為20歲學生妹Maud Boks。

荷蘭鬥阿根廷4強戰,90分鐘互無紀錄,有不少球迷呻「悶」, ...
chan200308 發表於 11/7/2014 04:06 PM
又干你樹
認真睇真啲真係又真係
tvbkk123 發表於 2014-7-11 03:59 PM
好明显想激你出现啦
條骨都無佐lu
又干你樹
lckiong 發表於 2014-7-11 04:20 PM
即場我都有睇到美女
型 英 帥 靚 正
好明显想激你出现啦
lhy92725 發表於 2014-7-11 04:22 PM
我真係講事實
型 英 帥 靚 正
KK又闪佐了
條骨都無佐lu
KK又闪佐了
lhy92725 發表於 11/7/2014 05:09 PM
我都丿咯
認真睇真啲真係又真係
我又閃
型 英 帥 靚 正