返回列表 回復 發帖
猪扒米赶客咯
你地吾系要顾客至上嘅咩
投诉你架
lhy92725 發表於 2012-6-30 15:10
你估個個客都食靚野架咩? 有啲鍾意食豬扒
hide曾說過:
「一個樂隊只有在死了人後,才能成為傳奇。」
現在,X JAPAN真的成為傳奇樂隊了。
你估個個客都食靚野架咩? 有啲鍾意食豬扒
HIDE 發表於 2012-6-30 03:13 PM
貪你好肉地咩
外星貓E生
大吉利士咩, 係你D客仔, 一早比你嚇死左啦
CC517 發表於 2012-6-30 15:13
平時見你同我玩同一個論壇先比啲靚野你
hide曾說過:
貪你好肉地咩
CC517 發表於 2012-6-30 15:14
有啲食慣好野,忽然想食啲無咁高質,我都要準備全面先留得住你地呢啲客
hide曾說過:
果D是留比你自己嘅嗻,估吾到你嘅口味系甘嘅
條骨都無佐lu
果D是留比你自己嘅嗻,估吾到你嘅口味系甘嘅
lhy92725 發表於 2012-6-30 15:20
就算你係基既都唔好屈我基啦貓爺
hide曾說過:
就算你系基我都吾会歧视你
吾好甘无城信讲大话啦
條骨都無佐lu
就算你系基我都吾会歧视你
吾好甘无城信讲大话啦
lhy92725 發表於 2012-6-30 15:24
就算你有david撐腰我都唔會怕你
hide曾說過:
无人撑腰猫好惊喔
條骨都無佐lu
送一嘢就得
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
外星貓E生
我身份曝左光,要退出論壇添
hide曾說過:
貓e 記住落多啲黎,綺紅成日都話掛住你
hide曾說過:
貓e 記住落多啲黎,綺紅成日都話掛住你
HIDE 發表於 2012-6-30 03:51 PM
你好鐘意玩老屈
外星貓E生
绮红米细细B个艺名咯
條骨都無佐lu
原來豆腐佬真係經營俱樂部, HIDE分版係媽媽桑, E生係熟客仔, 仲同綺紅係老相好