返回列表 回復 發帖
識得翻前又覆後~~~兀高籮柚玩狗狗
Fian. 發表於 2009-12-12 01:57 PM
久旱再次逢甘露,Miss high 爆猛叫好!
夢夢想下自己第3 隻腳~~~夢3 腳
小飛機 發表於 2009-12-11 11:05 PM
第三隻一定是機腳
剛好相反...外國去得太多...反而想入中國...掘起..
榴槤蛋撻 發表於 2009-12-6 12:42 AM
我就對大陸冇乜興趣
最多會想去上海囉
我想去美加
歐洲同澳紐
當然日本係去極都唔厭啦
我全部貼中哂~

好想俾人揼......

家陣我四肢好似俾人廢咗武功咁, 好想試吓去嗰啲可以過夜嘅骨場試吓...未試過大爺級享受...有得食又有得飲...攤屍攤屍再攤屍... ...
*柳飄飄* 發表於 2009-12-6 01:33 AM
乜唔係全部揼骨嘅都可以過夜架咩
我除左法國(最細果個)未去過...其實個個差不多..不過都係美國最好玩...
榴槤蛋撻 發表於 2009-12-6 01:47 AM
美國邊個呀
一個係 Disney Land
一個係 Disney World
我除左法國(最細果個)未去過...其實個個差不多..不過都係美國最好玩...
榴槤蛋撻 發表於 2009-12-6 01:47 AM
其實邊個迪士尼係最大呀
久旱再次逢甘露,Miss high 爆猛叫好!
夢遺大師 發表於 2009-12-12 02:55 PM
好就不如嚟多 Q~~~攬住夢夢好想要
唔好甘講..都係玩吓姐..冇甘認真...之前我叫miss 做四奶奶..同柴九d感情撲索迷離...
榴槤蛋撻 發表於 2009-12-6 01:51 AM
咁又幾似我同任任咁撲索迷離嘅
柴九哥之前拍咸片家喎
榴槤蛋撻 發表於 2009-12-6 01:54 AM
唔記得邊套 lu
任任..做乜甘夜..周公子冇call 你咩~咩叫士啼佬
榴槤蛋撻 發表於 2009-12-6 01:57 AM
STYLE
仲有陳豪...'晚九朝五'
榴槤蛋撻 發表於 2009-12-6 02:14 AM
呢套幾好睇
佢嗰啲邊算, 頭先我check過喇, 又係恐怖片嚟, 叫"凶宅"
鹹你個死人頭呀, 有邵美琪o架, 正經戲嚟
柴九哥之前嗰啲頂多做吓變態佬啫, 唔係鹹片, 講鹹, 馬德鐘呀陶大宇呀吳啟華呀...甚至王書麒etc. 先算(徐錦江唔計啦,  ...
*柳飄飄* 發表於 2009-12-6 02:12 AM
"凶宅" 睇過啦
麻麻哋
o~~ yes...飄飄*真係醒. .我仲以為咩'佬黎'...唔好意思..番書仔唔識
榴槤蛋撻 發表於 2009-12-6 02:21 AM
STYLE 係英文嚟嗰喎番書仔
哎呀~我搵到我套凶宅喇, 但係dl唔到, 氣屎人, 另一套又係恐怖片又未搵到, 不過唔關我事的, 叫'母忘我'
都想睇呀!
矮仔多情快鬼啲出啦, 等咗幾乎半年, 嗰陣保持愛你已經等咗八個月, 痴線o架! ...
*柳飄飄* 發表於 2009-12-6 03:32 AM
"毋忘我" 係咩戲種嚟架
邊個做架
仲有仲仲..佢地約埋穿爛牛仔褲...
榴槤蛋撻 發表於 2009-12-6 12:11 PM
你條冇爛喎