返回列表 回復 發帖
佢食饱佐为咩要CALL醒你呀
條骨都無佐lu
晴晴 - 拍初戀紅豆冰的怡保場景是不是你住的附近?
佢食饱佐为咩要CALL醒你呀
lhy92725 發表於 2011-4-15 10:59 AM
佢想見我咯
不是因為寂寞才想你    只是因為想你才寂寞
晴晴 - 拍初戀紅豆冰的怡保場景是不是你住的附近?
SweetLemon 發表於 2011-4-15 10:59 AM
呢個我冇睇嘙。。。等我下載睇完話你知。。。
佢想見我咯
真爱难求 發表於 2011-4-15 11:04 AM
男仔黎嘅
條骨都無佐lu
呢個我冇睇嘙。。。等我下載睇完話你知。。。
真爱难求 發表於 2011-4-15 11:05 AM
都幾好睇ga。。。
男仔黎嘅
lhy92725 發表於 2011-4-15 11:09 AM
男仔??佢早就唔係喇!!!哈哈哈哈哈
都幾好睇ga。。。
SweetLemon 發表於 2011-4-15 11:09 AM
今晚返黎下載睇。。。。
《初戀紅豆冰》(Ice Kacang Puppy Love)絕對是馬來西亞有史以來最讚、最感人的電影!

同樣是東南亞的味道,《初戀紅豆冰》比新加坡之前爆紅的《小孩不笨》還精彩太多了,無論是從編導、演員和攝影,都充滿了真誠的成熟味道。就連出場不多的梁靜茹和巫啟賢,都是那麼有韻味。還甭提表現不俗的阿牛、李心潔、曹格、品冠和易桀齊,他們都為這部電影付出他們最大的真誠。

《初戀紅豆冰》可以妣美台灣的《海角七號》、日本的《幸福的三丁目》和香港的《歲月神偷》。
《初戀紅豆冰》(Ice Kacang Puppy Love)絕對是馬來西亞有史以來最讚、最感人的電影!

同樣是東南亞的味道,《初戀紅豆冰》比新加坡之前爆紅的《小孩不笨》還精彩太多了,無論是從編導、演員和攝影,都充滿了真誠 ...
SweetLemon 發表於 2011-4-15 11:17 AM
可唔可以俾條link我下載吖。。。。
男仔??佢早就唔係喇!!!哈哈哈哈哈
真爱难求 發表於 2011-4-15 11:13 AM
笑得真鬼馬...
畸形人類研究科
笑得真鬼馬...
go2david 發表於 2011-4-15 11:31 AM
好鬼馬咩。。。。
你話呢
畸形人類研究科
我自己都唔清楚。。。。
晴晴夠鐘閃喇。。。。