返回列表 回復 發帖
陽光普照好啊
ynotme0626 發表於 2011-4-13 10:52 AM
我鍾意系加拿大嘅陽光多d
不是因為寂寞才想你    只是因為想你才寂寞
只係瞓咗6個鐘咯
真爱难求 發表於 2011-4-13 11:10 AM
call your boss and ask for a sick day

對眼真係有d腫,今日個妝要化濃少少
只係瞓咗6個鐘咯
真爱难求 發表於 2011-4-13 11:10 AM
已經唔錯..我訓得兩個鐘咋...
畸形人類研究科
call your boss and ask for a sick day
blueocean 發表於 2011-4-13 11:12 AM
你點可以教我咁做架。。。。
一點責任感都冇。。。更何況我老闆娘聽日要飛去越南
已經唔錯..我訓得兩個鐘咋...
go2david 發表於 2011-4-13 11:12 AM
邊個叫你搶完金樓仲系度吹水唔瞓啫
你點可以教我咁做架。。。。
一點責任感都冇。。。更何況我老闆娘聽日要飛去越南
真爱难求 發表於 2011-4-13 11:13 AM
not enough sleep is sick la...
so you are doing the right thing to call out sick

not enough sleep is sick la...
so you are doing the right thing to call out sick
blueocean 發表於 2011-4-13 11:16 AM
我絕對唔會咁做
我絕對唔會咁做
真爱难求 發表於 2011-4-13 11:18 AM
not enough sleep will get sick easier la
I don't want you get sick again

如果睡眠质量好,一般6-7个钟够晒
條骨都無佐lu
邊個叫你搶完金樓仲系度吹水唔瞓啫
真爱难求 發表於 2011-4-13 11:14 AM
睇波之過
畸形人類研究科
今日有d難上妝
睇波之過
go2david 發表於 2011-4-13 11:30 AM
呢d就系你要付出地代價
晴晴返工喇
Take care 晴晴
畸形人類研究科