返回列表 回復 發帖
係咪想要miss 獎勵呢?
小飛機 發表於 2009-12-10 06:08 PM
獎…勵?獎勵…咩…呀…
獎…勵?獎勵…咩…呀…
夢遺大師 發表於 2009-12-10 06:10 PM
要問miss 有冇得獎先得架 我要失陪一陣了
各人口味唔同喇 , 除左個西...炒飯要夠好味, 再加埋個賣相頭夠養眼, 咁就perfect 喇
小飛機 發表於 2009-12-10 06:06 PM
囉出黎個賣相唔得你都彈啦 唔好話食啦,
哎,我都唔記得羅個訂電話添
棄我去者 昨日之日不可留  亂我心者今日之日多煩憂
而家化妝扮靚靚
畫眉搽粉對住鏡
約咗以前嘅 BOY FRIEND
同佢唱 K 鬥靚聲
大把飲歌唱佢聽
不嬲讚我把聲靚
我亦自稱係 HIGH HAND
玩到盡興至散 BAND
而家化妝扮靚靚
畫眉搽粉對住鏡
同佢唱 K 鬥靚聲
大把飲歌唱佢聽
不嬲讚我把聲靚
玩到盡興至散 BAND ...
Fian. 發表於 2009-12-10 06:23 PM
玩得開心
棄我去者 昨日之日不可留  亂我心者今日之日多煩憂
good evening miss & everybody
而家化妝扮靚靚
畫眉搽粉對住鏡
同佢唱 K 鬥靚聲
大把飲歌唱佢聽
不嬲讚我把聲靚
玩到盡興至散 BAND ...
Fian. 發表於 2009-12-10 06:23 PM
go  go  go, miss 玩得開心d
寇仲~ 發表於 2009-12-10 06:14 PM
攞電話係指定動作喎, 姣鬆啲點解會唔記得架???
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
泥泥~~柯
寇仲~ 發表於 2009-12-10 06:14 PM
仲仲 有咩好介紹?
睇緊 香港vs 朝鮮...
good evening 撻撻, 我見緊不打人
good evening 撻撻, 我見緊不打人
小飛機 發表於 2009-12-10 08:13 PM
機機約左miss邊日呀..唔洗撞哂期..
機機約左miss邊日呀..唔洗撞哂期..
榴槤蛋撻 發表於 2009-12-10 08:15 PM
我想約下星期二, 但miss 未回覆
Good evening Miss & everyone
~我能抵抗一切, 除了誘惑~