返回列表 回復 發帖
俊男見到真係開心到死
Keevin 發表於 2009-12-9 11:51 AM
吓果位幸運得主唔係你咩..棋哥...
吓果位幸運得主唔係你咩..棋哥...
榴槤蛋撻 發表於 2009-12-9 12:11 PM
原本諗住係我, 但俊男就唔係好 S U R E
收工
Miss,岩岩至睇到你琴日既收山通告,恭喜晒你呀
hello 李sir, 好少見你上嚟啊
小飛機 發表於 2009-12-9 12:47 PM
係呀,已經好少上黎喇,但知道miss上岸,幾唔得閒都一定要嚟恭喜吓啦....
返嚟蒲頭先!
喵喵爱吃鱼鱼啊!!有鱼吃~~~~~`喵喵喵
Morning 機機
今朝係教鬧鐘起身架
因為約咗個俊男同佢慶祝生日
所以今日喺屋企上家政烹飪班
Fian. 發表於 2009-12-9 11:40 AM
約了俊男煮飯仔
羔蟹星班豉油
仲有龍蝦九大簋
Miss未食笑眯眯
飯前紅酒早已遞
半張朱唇來相餵
酒未醉人人自迷

醉倒何妨便留低
喂呀撻撻~
我冇心儀佢呀...咪搞到大家誤會哂至得o架...人哋意思都唔係真係想話佢靚仔呀

況且...人家都已經有女朋友o架喇! 佢應該唔係老闆, 但似乎都有啲關係咁嗰隻嘅高層
愛.回家 + 耀舞長安 + 心戰
落場返嚟hea一陣, 會吓大家, 你哋響樹做緊咩呀?
愛.回家 + 耀舞長安 + 心戰
Good afternoon miss and all
棄我去者 昨日之日不可留  亂我心者今日之日多煩憂
收工
Keevin 發表於 2009-12-9 12:28 PM
收工最好去鬆鬆
係呀,已經好少上黎喇,但知道miss上岸,幾唔得閒都一定要嚟恭喜吓啦....
李察基爾. 發表於 2009-12-9 12:55 PM
李sir 好耐無見
小飛機 發表於 2009-12-9 12:47 PM
俊朗不凡姣鬆 去"針"野呀?
返嚟蒲頭先!
喵喵囡囡 發表於 2009-12-9 01:16 PM
真係蒲一蒲頭咋,喵喵