返回列表 回復 發帖
大家早安
人与人的相遇是一种缘分,也可以说是命运的安排。。
超級大靚女永遠早晨
海妹妹原来真的醉到HIGH了啊
ForeverEver 發表於 2009-8-26 09:38 AM
妳聽佢地亂講
真嘅high左嘅話我而家應該仲訓緊
超級大靚女永遠早晨
blacker14tt 發表於 2009-8-26 09:46 AM
下次可以写少几粒字啦 “永远” 就好了。。。
妳聽佢地亂講
blacker14tt 發表於 2009-8-26 09:47 AM
你睡了几个钟啊?? 为什么酱早就醒?? 小心健康啊。。。
靓女永远早晨
條骨都無佐lu
下次可以写少几粒字啦 “永远” 就好了。。。
ForeverEver 發表於 2009-8-26 09:48 AM
then i'll call upi hyper pretty girl jessie
靓女永远早晨
lhy92725 發表於 2009-8-26 09:50 AM
猫猫也可以写少两个字。。。
你睡了几个钟啊?? 为什么酱早就醒?? 小心健康啊。。。
ForeverEver 發表於 2009-8-26 09:49 AM
5, 6粒鐘呱
老左, 唔訓得多
then i'll call upi hyper pretty girl jessie
blacker14tt 發表於 2009-8-26 09:57 AM
save you energy to write.....JESSIE is more than enough
5, 6粒鐘呱
老左, 唔訓得多
blacker14tt 發表於 2009-8-26 09:58 AM
酱我就睡更少咯。。。。。。。。。

猫猫和海妹妹。。情人节快乐
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
酱我就睡更少咯。。。。。。。。。
ForeverEver 發表於 2009-8-26 10:00 AM
其實妳平均一日訓幾多?
741269猫猫和海妹妹。。情人节快乐741268
ForeverEver 發表於 2009-8-26 10:03 AM
情人節快樂    
妳聽佢地亂講
blacker14tt 發表於 2009-8-26 09:47 AM
你昨晚讲过D咩仲记得吗?