返回列表 回復 發帖
原帖由 ckhooi74 於 2009-2-10 04:28 PM 發表
应该有183cm吧。。
好高哦。。。我才158。。。。
高我一立头。。。。
人不知无常先到还是明天先到。。。所以凡是别让自己有遗憾。。。
原帖由 lhy92725 於 2009-2-10 04:25 PM 發表

我有D朋友出佐国,都拖国内的朋友买衫,否则外国的SIZE就真系要买童装
不过悟紧要啦,最紧要自己着得舒服,啱身嗻
呢度肥人相反好容易買衫!嘩!我見有d大碼衫,我地可以當被子用!
原帖由 manyiu 於 2009-2-10 04:28 PM 發表

DOBI, dick dick 仔話佢著5 號鞋,你相信嗎?
佢咁大件...女人腳
原帖由 dicksonkhan 於 2009-2-10 04:30 PM 發表
就算我在这里,也是一年买一次的啊!可以节省很多的啊!
我夏天返去買左 14 jeans! 4對波鞋,30件衫.....etc!
原帖由 ngls 於 2009-2-10 04:31 PM 發表

好高哦。。。我才158。。。。
高我一立头。。。。
嘉儿,需要那么凶吗?
~~~~火爆+神经+头疯~~~~
原帖由 DOBI 於 2009-2-10 04:33 PM 發表

佢咁大件...女人腳   
係小女人! 哈哈! 
原帖由 manyiu 於 2009-2-10 04:35 PM 發表

我夏天返去買左 14 jeans! 4對波鞋,30件衫.....etc!
我就不需要买那么多的!~我只在会员日买就好啦!全部70%discount!
我去睇電視,拜拜! 
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 DOBI 於 2009-2-10 04:33 PM 發表

佢咁大件...女人腳   
是5-61/2啦!不会真得很小啦!
原帖由 manyiu 於 2009-2-10 04:38 PM 發表
我去睇電視,拜拜! 579692
那就下次再聊吧!
原帖由 dicksonkhan 於 2009-2-10 04:37 PM 發表
我就不需要买那么多的!~我只在会员日买就好啦!全部70%discount!
加拿大d野 好貴呀!同價嫁,不過分別在 香港俾港紙, 加拿大俾加紙!  
原帖由 manyiu 於 2009-2-10 04:26 PM 發表

係呀!我差不多每年返香港大入貨一次,足夠我著一年d衫囉!
香港买衫好,我中意
條骨都無佐lu
原帖由 manyiu 於 2009-2-10 04:38 PM 發表
我去睇電視,拜拜! 579692
听日再倾咯
條骨都無佐lu
原帖由 manyiu 於 2009-2-10 04:42 PM 發表

加拿大d野 好貴呀!同價嫁,不過分別在 香港俾港紙, 加拿大俾加紙!  
饰品类,我就会要姐姐在澳洲买回来给我!那里的比较便宜,也比较漂亮!
原帖由 lhy92725 於 2009-2-10 04:42 PM 發表

香港买衫好,我中意
你也是像manyiu那样子买衣服的吗?