返回列表 回復 發帖
偉哥。。。。。。早抖
真爱难求 發表於 2011-4-7 01:24 AM
why??never say g9 to me???
why??never say g9 to me???
prozzz 發表於 2011-4-7 01:33 AM
你自己去上一頁睇
你自己去上一頁睇
ynotme0626 發表於 2011-4-7 01:41 AM
e...我现在才知喔,我真是这几天超忙D,而且这几天网线也很差。。。
晴晴,希望你看到之后会了解拉。。。
早晨。。。晴晴今日要返早。。。
但係家陣仲系好想瞓
不是因為寂寞才想你    只是因為想你才寂寞
晴晴早晨,今日甘早呀
條骨都無佐lu
骨貓早晨。。。。。
今日要早點返餐館吖。。。
因為有人安裝電腦,老闆娘想我早點返
甘又关你事架?甘有无得早D收工啊
條骨都無佐lu
安裝部電腦系要入單用嘅。。。。。
早收工??我都想吖。。。。
佢嘅老闆娘系美國黎咗,佢地要去越南玩。。。。
所以我要早返工咯。。。。
甘米又蚀水佐咯
條骨都無佐lu
冇計喇。。。。鬼叫我冇錢咩。。。。。
晴晴返工喇
morning ching ching....
cammy8080 發表於 2011-4-7 10:52 AM
camcam你interview點啊?
Good morning Ching Ching,Cammy, Ynoyme
Good morning Chow sir!
畸形人類研究科
Hello David, you won the jackpot
Hello David, you won the jackpot
chowold2 發表於 2011-4-7 11:36 AM
Yeah, got it before watching the match...
畸形人類研究科