返回列表 回復 發帖
做d更有意義嘅好過啦

圖片睇唔到
tvbkk123 發表於 2014-6-27 04:28 PM
Luis Suárez Bites Giorgio Chiellini in World Cup Match (2014)   
型 英 帥 靚 正
睇唔到咬人x2
lckiong 發表於 2014-6-27 04:35 PM
Luis Suarez Bites Italian Defender At World Cup, Uruguay Advances

型 英 帥 靚 正
簽名被屏蔽
寻日买佐咩礼物比女朋友啊
條骨都無佐lu
等於iPhone咁,明明D機放哂喺倉,但係就唧牙膏咁飢餓式行銷,等班傻仔去排隊,做個假像,其實一般而已,但係就實有班傻仔會中計,有咩辦法喎。

D韓國明星,有某D真係會爆嘅,但係大部分都蝕嘅,我有朋友就係喺呢D ...
perfectman 發表於 2014-6-27 04:55 PM
全世界嘅銷售都係咁
型 英 帥 靚 正
等於iPhone咁,明明D機放哂喺倉,但係就唧牙膏咁飢餓式行銷,等班傻仔去排隊,做個假像,其實一般而已,但係就實有班傻仔會中計,有咩辦法喎。

D韓國明星,有某D真係會爆嘅,但係大部分都蝕嘅,我有朋友就係喺呢D ...
perfectman 發表於 2014-6-27 04:55 PM
我最憎排隊
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
边有人中意排队架
條骨都無佐lu
我最憎排隊
tvbkk123 發表於 2014-6-27 05:19 PM
日本人最鍾意排隊
型 英 帥 靚 正
吾系中意,而是自觉呢
條骨都無佐lu
一般公廁都是男女分開的,但位於台北市國立科學教育館內的男廁,最近改成了「男女共享」,最近有民眾抱怨「不方便」,很多男生都不敢進去,除了懷疑走錯外,也擔心女生在背後走來走去,會緊張到「尿不出來」。台灣東森新聞網記者實地觀察,一男子準備「解放」時剛好有女生進來,他果然遲疑了一下,眼神左飄右飄,身體左閃右閃;一名男性遊客受訪時坦承「會尷尬」。教館內一名母親帶着女兒上廁所,但剛走到門口一抬頭,母女倆腳步瞬間停了下來。「這是……」媽媽愣了一下,以為走錯地方,抬頭一看,原來這是間男女共廁的性別友善廁所。原來,這間廁所原為男廁,因科教館女遊客佔七成,人潮一多需排隊,故去年把其中三間男廁規劃成「無性別廁所」。教科館負責人承諾:「未來我們會考慮多加些遮蔽物,把這邊擋起來。」

型 英 帥 靚 正
唔係咬咬
chan200308 發表於 2014-6-27 04:39 PM
恭喜老陳 踩中 20888 金樓
chan2003083 秒前TVB 5000000 元積分轉出
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
KK兄晚上好。
簽名被屏蔽
簽名被屏蔽
KK兄晚上好!
告老還鄉!