返回列表 回復 發帖
[香港] 狂迷通宵紮營 為七一見韓星

今年七一巨蛋音樂節,多名韓星獲邀演出,有很多粉絲為了要近距離接觸偶像,早在本月十八日已開始在場外通宵排隊,現場已經有超過六十個帳蓬,當中更不乏穿校服的學生。

據排隊的樂迷所指,她們是從社交網站Instagram找到志同道合,一同相約到場輪候。十名素未謀面的網友,會以輪更制的方式分批通宵守候,每更一至兩人,大約每六小時一更。又透露大部分通宵守候的樂迷都是中學生,因已完成期終試毋須每天上課。而演出的韓星多為男子組合,EXO-K、Super Junior-M、INFINITE等,所以在場排隊的差不多皆為女生。又指因今年的舞台設計有改變,使最前排有利位置大減,所以她們在售票後的翌日便開始守候。
認真睇真啲真係又真係
都丿
認真睇真啲真係又真係
[香港] 狂迷通宵紮營 為七一見韓星

今年七一巨蛋音樂節,多名韓星獲邀演出,有很多粉絲為了要近距離接觸偶像,早在本月十八日已開始在場外通宵排隊,現場已經有超過六十個帳蓬,當中更不乏穿校服的學生。

據排隊的 ...
lckiong 發表於 2014-6-27 02:10 PM
其實我都好佩服香港人
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
其實我都好佩服香港人
tvbkk123 發表於 27/6/2014 02:26 PM
睇翻自己人都唔差喔

認真睇真啲真係又真係
睇翻自己人都唔差喔

http://lh6.ggpht.com/mysurface/SEbUrIArs0I/AAAAAAAABYA/uslE_7dd8Qk/petrolraise.JPG" border="0">?imgmax=512http://i129.photobucket. ...
lckiong 發表於 2014-6-27 02:49 PM
車油起價無可厚非,再加上係排幾個鐘嗻,香港人係排幾個星期啊
車油起價無可厚非,再加上係排幾個鐘嗻,香港人係排幾個星期啊
tvbkk123 發表於 2014-6-27 02:54 PM
世界會輪流轉, 唔好開心住.
型 英 帥 靚 正
世界會輪流轉, 唔好開心住.
chan200308 發表於 2014-6-27 03:07 PM
點轉都好,我絕對唔會咁做
點轉都好,我絕對唔會咁做
tvbkk123 發表於 2014-6-27 03:58 PM
一樣
型 英 帥 靚 正
一樣
chan200308 發表於 2014-6-27 04:11 PM
你咁得閒,竟然唔會咁做
你咁得閒,竟然唔會咁做
tvbkk123 發表於 2014-6-27 04:12 PM
得閒不如睇世界盃同AV
型 英 帥 靚 正

世界盃好睇, 又有咬人睇.
型 英 帥 靚 正
得閒不如睇世界盃同AV
chan200308 發表於 2014-6-27 04:14 PM
做d更有意義嘅好過啦

chan200308 發表於 2014-6-27 04:20 PM
圖片睇唔到

chan200308 發表於 27/6/2014 04:20 PM
睇唔到咬人x2
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
認真睇真啲真係又真係
都冇見過咬咬嚟E度
認真睇真啲真係又真係
都冇見過咬咬嚟E度
lckiong 發表於 2014-6-27 04:36 PM
唔係咬咬
型 英 帥 靚 正