返回列表 回復 發帖
各位兄弟~~

''經技術專員和管理員研究,本論壇決定作重大軟件升級,以解最近的
附件上傳和速度問題,更新期間論壇服務將可能受影響。不便之處,
敬請原諒。

更新日期:四月二十日(星期一)至四月二十一日(最期二)

其他論壇插件,包括虛擬股市,寵物等插件服務將在軟件更新完成
 後逐步因復,預計可於一個星期內全面回覆正常。

謝謝各會員對公仔箱論壇的支持,管理團隊和新加入的技術專員將竭
盡所能為大家提供最佳的服務,謝謝各位。

TVBOXNOW 公仔箱 管理團隊
2009年4月10日''

詳情睇http://www.tvboxnow.com/viewthread.php?tid=648497
希望真系整咗会快返D。。。。。。。。。。。

回應 vwwo 第 21918 篇文章

乜你觉得会咩?
原帖由 cck_my 於 2009-4-10 11:19 PM 發表
乜你觉得会咩?
你咪泼冷水先啦!!!!

回應 vwwo 第 21920 篇文章

我係讲紧事实, 我都想会快D
原帖由 cck_my 於 2009-4-10 11:34 PM 發表
爬帖爬到。。。。。。。。。。。。。
原帖由 susu_nel 於 2009-4-10 06:56 PM 發表

没有啦
不是泼他冷水
是泼热水
你好冷血
原帖由 malsss 於 2009-4-10 06:57 PM 發表

不如冷热一起来.....
你更加变态
原帖由 cck_my 於 2009-4-10 09:35 PM 發表

咁就好喇!
Thank You!
谢谢您 !

我pm25个 得4个看佐pm... ... 得1个加入

原帖由 vwwo 於 2009-4-10 11:15 PM 發表
希望真系整咗会快返D。。。。。。。。。。。
原帖由 cck_my 於 2009-4-10 11:34 PM 發表
靓姐,健兄 ... ... ... ... ... ...
原帖由 enjoy698869 於 2009-4-11 12:01 AM 發表

谢谢您 !

我pm25个 得4个看佐pm... ... 得1个加入
我发佐100+ PM 都唔知有唔有10%加入!  

努力加油!
原帖由 enjoy698869 於 2009-4-11 12:03 AM 發表

enjoy哥哥,咩事喊得咁惨啊?。。。。。。。。。。。
原帖由 enjoy698869 於 2009-4-11 12:03 AM 發表

enjoy哥哥,咩事喊得咁惨啊?。。。。。。。。。。。
大家好~,今天这么多揸fit人上来看场。

回應 jerecho 第 21930 篇文章

酱才好嘛