返回列表 回復 發帖
...唔同你地讲笑啦。。。我现在笑唔出。。心情极唔好。。。。。。
wasimasterQ 發表於 2013-6-2 08:05 PM
點解
型 英 帥 靚 正
乜嘢事咁悲哀,講出黎分享下
乜嘢事咁悲哀,講出黎分享下
tvbkk123 發表於 2013-6-2 09:14 PM
可能係伊伊失蹤
型 英 帥 靚 正
Q爷为咩成日心情吾好架
凡事要乐观D架
條骨都無佐lu
Q爷为咩成日心情吾好架
凡事要乐观D架
lhy92725 發表於 2013-6-2 09:28 PM
人有七情六慾
問世間情是何物 , 直教生死相訐 .
四張機 , 鴛鴦織就欲雙飛 , 可憐未老頭先白 .
春波碧草 , 繞寒深處 , 雙對浴紅衣 .
型 英 帥 靚 正
所以单身几好呢
條骨都無佐lu
所以单身几好呢
lhy92725 發表於 2013-6-2 09:39 PM
單身有單身之苦
詩名: 月 下 獨 酌
作者: 李 白    詩體: 五 言 古 詩
詩文:
花 間 一 壺 酒 ,  獨 酌 無 相 親 。
舉 杯 邀 明 月 ,  對 影 成 三 人 。
月 既 不 解 飲 ,  影 徒 隨 我 身 。
暫 伴 月 將 影 ,  行 樂 須 及 春 。
我 歌 月 徘 徊 ,  我 舞 影 零 亂 。
醒 時 同 交 歡 ,  醉 後 各 分 散 。
永 結 無 情 遊 ,  相 期 邈 雲 漢 。
型 英 帥 靚 正
呢D叫做写意
條骨都無佐lu
昨 夜 星 辰 昨 夜 風 ,  畫 樓 西 畔 桂 堂 東 。
身 無 彩 鳳 雙 飛 翼 ,  心 有 靈 犀 一 點 通 。
隔 座 送 鉤 春 酒 暖 ,  分 曹 射 覆 蠟 燈 紅 。
嗟 余 聽 鼓 應 官 去 ,  走 馬 蘭 臺 類 轉 蓬 。
型 英 帥 靚 正
邊度咁多詩俾你copy咧
邊度咁多詩俾你copy咧
tvbkk123 發表於 2013-6-2 11:28 PM
言 入 黃 花 川  每 逐 青 谿 水
隨 山 將 萬 轉  趣 途 無 百 里
聲 喧 亂 石 中  色 靜 深 松 裡
漾 漾 汎 菱 荇  澄 澄 映 葭 葦
我 心 素 以 閒  清 川 澹 如 此
請 留 盤 石 上  垂 釣 將 已 矣
型 英 帥 靚 正
Q爺早安
肥貓
QQ 早晨
型 英 帥 靚 正
叮噹Q早晨,大家早晨