返回列表 回復 發帖
睇電視
撻撻快啲去瞓啦, 又話12點要去mk送貨仲唔瞓, 由未做法證到而家粵語長片都......

不過我仲睇緊富貴門咋...睇到一半...仲爭巴不得爸爸呀...
愛.回家 + 耀舞長安 + 心戰
喵喵~
掛屎人喇
妳返咩工o架...要返夜班? 仲夜收工過我, 今晚我哋好齊人呀, 啲post去得勁快, 我都掛住吹水唔捨得去煲劇, 可惜妳唔響樹吖
*柳飄飄* 發表於 2009-12-8 02:50 AM
飄飄

我哋係銀行工,而且我哋係分兩個班,一個星期輪一個班囖~~我哋要做曬先可以走嘎!!
喵喵爱吃鱼鱼啊!!有鱼吃~~~~~`喵喵喵
銀行唔係返office hr o架咩...都要shift咁詭異?
我哋唔同嘎!我哋係負責支票~~~唔一様嘎!!
撻撻快啲去瞓啦, 又話12點要去mk送貨仲唔瞓, 由未做法證到而家粵語長片都......

不過我仲睇緊富貴門咋...睇到一半...仲爭巴不得爸爸呀...
*柳飄飄* 發表於 2009-12-8 03:04 AM
富貴門都好睇既..delete 左去啦...下午去你果道lunch ok?
真係複雜, 算啦, 我對呢啲冇咩概念好難理解

咁喵喵妳響樹做緊咩呀?
我哋唔同嘎!我哋係負責支票~~~唔一様嘎!!
喵喵囡囡 發表於 2009-12-8 03:10 AM
我以為電話理財 or visa咭 center~~
真係複雜, 算啦, 我對呢啲冇咩概念好難理解

咁喵喵妳響樹做緊咩呀?
*柳飄飄* 發表於 2009-12-8 03:11 AM
睇緊公主小妹~粵語版!你呢??
我以為電話理財 or visa咭 center~~
榴槤蛋撻 發表於 2009-12-8 03:12 AM
有咩可能~我唔會做果D嘎!
我剛啱整咗個新頭像換上嚟呀, 大家俾啲意見吖, 以前嗰個靚啲定係新嘅靚啲呢?
樣同髮型冇轉呀...係轉咗look同背景咋!
富貴門都好睇既..delete 左去啦...下午去你果道lunch ok?
榴槤蛋撻 發表於 8-12-2009 03:11
嘩~你鋪話法要戒喇...今星期結局篇喇幾鬼緊張呀...講卓一鳴係老千單嘢穿咗...又強姦一心喎...
same to you la....四奶奶
榴槤蛋撻 發表於 2009-12-8 12:57 AM
搵日約埋一齊曬
有你作伴冇咁 DRY
天天放假零捨 HIGH
又可約你行街街
吃喝玩樂我最舐
SHOPPING 買衫又買鞋
中環老尖掃名牌
GUCCI LV 都買埋
頭盆美國嘅凍蟹
牛扒一人鋸一塊
食埋甜品唔好嘥
再遊車河都冇壞
遊完九龍遊新界
踏住油門出力踩
加速亦冇兩頭擺
撻撻技術我最 BUY
玩足一日 VERY TIRE
送返沙田飛咁快
來個吻別 SAY GOODBYE
耳邊輕說 YOU ARE MINE
飄飄:你快d去訓啦..呢到兒童不宜...
榴槤蛋撻 發表於 2009-12-8 12:59 AM
咁佢都唔係兒童啫