返回列表 回復 發帖
掌門 早上好 去飲茶未呀!
寻晚唔使去夜街. 可以早啲瞓返晚.
pknoface 發表於 2015-8-8 10:46 PM
祝你發個好夢
掌門早晨 今日有咩節目?
掌門早晨 今日有咩節目?
satoshi23 發表於 2015-8-8 11:07 PM
今日要同啲細路買返學既文具. 仲要去買米, 如果唔係就食西北風囉.
掌門 早上好 去飲茶未呀!
hungyu 發表於 2015-8-8 10:59 PM
去完公園食埋早餐返黎囉. 你呢?
今日要同啲細路買返學既文具. 仲要去買米, 如果唔係就食西北風囉.
pknoface 發表於 2015-8-8 11:10 PM
真係好忙啊 掌門係一家之主啊

唔好忘記要公佈 "失落神兵" 啊
去完公園食埋早餐返黎囉. 你呢?
pknoface 發表於 2015-8-8 11:10 PM
又係去左公園
真係好忙啊 掌門係一家之主啊

唔好忘記要公佈 "失落神兵" 啊
satoshi23 發表於 2015-8-8 11:14 PM
一陣夠鐘仲起屋企既話就金佈, 如果唔係就要等到明天咯.
一陣夠鐘仲起屋企既話就金佈, 如果唔係就要等到明天咯.
pknoface 發表於 2015-8-8 11:24 PM
明白啦!掌門
食下西北風幾好,太熱了
條骨都無佐lu
冇噹噹掌門 早晨
型 英 帥 靚 正
食下西北風幾好,太熱了
lhy92725 發表於 2015-8-8 11:56 PM
貓貓晚上好.
冇噹噹掌門 早晨
chan200308 發表於 2015-8-9 12:01 AM
灌水王晚上好.

本期遊戲正式結束!

今期正確答案:
2. 風陵渡

多謝大家參與!

亂估遊戲第十期參與者頁數答案購買價錢
lhy9272513284.岳陽樓5000000
satoshi2313293.梅花嶺5000000
tomlin82013322.風陵渡5000000
chenwenwu13401.龍門鎮5000000
craig16813441.龍門鎮5000000
ChristineL13455.龍門石窟5000000
Pedestrian_A13455.龍門石窟5000000
hongkong636613481. 龍門鎮5000000
nikon-d700013491. 龍門鎮5000000
hungyu13565.龍門石窟5000000
gracechanstuart13585.龍門石窟5000000
Andy.y13694.岳陽樓5000000
ccw-james13812.風陵渡5000000

以下是派奬詳情:

時間         支出         收入         操作
ccw-james         6 秒前         TVB 50000000 元                 積分轉出
tomlin820         34 秒前         TVB 50000000 元                 積分轉出

恭喜兩位幸運兒!