返回列表 回復 發帖
講大話唔眨眼
主任 發表於 2009-12-8 12:51 AM
同西人係同種

係賤種
good night 淫淫 834568 今晚都好難得咁齊人, 但我都就要訓喇
小飛機 發表於 2009-12-8 12:51 AM
Good night 機機
see you tomorrow
miss我嬲呀...人家返咗嚟咁耐...妳家吓先睬人o架...仲以為妳睇我唔到...定當我冇到tim咋
妳掛住佢哋班死佬得啦...真係枉呀...妳未返嚟之前...我上親嚟都有嗌......

埋妳個大名
真係心都實埋 ...
*柳飄飄* 發表於 2009-12-8 12:59 AM
我啲卷係順住落去改架嘛
同埋又去咗作詩呢
咪嬲啦
搵日去妳度探吓妳嘞
飄飄* 你冇凳座..不如叫miss 送左課室張電腦凳比妳啦....
今朝見過喵喵, 反而夜晚見唔到, 佢可能返夜
小飛機 發表於 2009-12-8 12:53 AM
佢返輪班架咩
跟大隊啫....我都唔想   400 啩...咩都未知
主任 發表於 2009-12-8 12:54 AM
我唱俾你聽收一舊
仲有得近距離握手
一人一句...都要覆埋先假
主任 發表於 2009-12-8 12:55 AM
乖乖
魅力 + 10
我唱俾你聽收一舊
仲有得近距離握手
Fian. 發表於 8-12-2009 02:16
咦~正喎
不失為一條財路, 仲無本可以生利

其實每次見你我也著迷
無奈你我各有角色範圍
就算在寂寞夢內超出好友關係 
Wooh...

唯在暗裡愛你暗裡著迷
無謂要你惹上各種問題
共我道別吧 別讓空虛使我越軌
愛.回家 + 耀舞長安 + 心戰
飄飄* 你冇凳座..不如叫miss 送左課室張電腦凳比妳啦....
榴槤蛋撻 發表於 8-12-2009 02:11
唏~
傻o架咩...知你錫我喇! 但呢家嘢邊有得叫o架, 要人心甘情願送o架嘛!
雖然我啲批盪厚啫, 但面皮好薄o架咋, 咁嘅事我做唔出咯!
橫掂都捱咗咁耐啦, 唔爭在, 等遲吓鬆動啲我會自己去買o架喇, 其實而家都少咗好多時間上網, 冇電腦凳最唔方便同攰都係唔啱高度同吊手打字辛苦啲啫, 腳唔到地就成日o架啦, 最大問題係on得耐個背脊到腰會......
買得幾多樣吖, 我成日都好多嘢想買o架啦, 想整靚自己啲個竇, 自己懶啫, 又想慳......家陣亂過亂葬崗
唏~
傻o架咩...知你錫我喇! 但呢家嘢邊有得叫o架, 要人心甘情願送o架嘛!
橫掂都捱咗咁耐啦, 唔爭在, 等遲吓鬆動啲我會自己去買o架喇, 其實而家都少咗好多時 ...
*柳飄飄* 發表於 2009-12-8 02:35 AM
橫掂 呀'發'嫂..都唔要..好新'淨'架..miss 應該冇乜所謂...cu tomorrow
*柳飄飄* 發表於 2009-12-8 02:35 AM
所以我咪同你問羅
我返嚟啦~~~
喵喵爱吃鱼鱼啊!!有鱼吃~~~~~`喵喵喵
嗄吖~~喵喵  等妳好耐..
嗄吖~~喵喵  等妳好耐..
榴槤蛋撻 發表於 2009-12-8 02:44 AM
我今個星期上夜班啊! 你係咪真係等緊我噶???
喵喵爱吃鱼鱼啊!!有鱼吃~~~~~`喵喵喵
喵喵~
掛屎人喇
妳返咩工o架...要返夜班? 仲夜收工過我, 今晚我哋好齊人呀, 啲post去得勁快, 我都掛住吹水唔捨得去煲劇, 可惜妳唔響樹吖