返回列表 回復 發帖
飄飄:你快d去訓啦..呢到兒童不宜...
榴槤蛋撻 發表於 8-12-2009 00:59
撻兄~
我幾時變咗兒童o架? 雖則我係細粒啲啫...但我發育好健全o架噃!
隻龍虎豹係我唱o架喎, 你睇清楚冇呀
愛.回家 + 耀舞長安 + 心戰
期待我同你
再嚐你廚藝
隨手弄幾味
大廚都讚美
即刻度度期
唔使等年尾834580
鉤鉤手指尾834579
好快會call你834578 ...
小飛機 發表於 2009-12-8 01:04 AM
機機:又話訓...比miss d 魅力吸住左呀 連周公主都踢埋一邊
妳無野呀嗎
Keevin 發表於 8-12-2009 01:03
我會有啲咩呀? 棋哥你咪嚇我好喎, 我老人家心血少唔嚇得o架......我啦你講
其實我最想唔使做啊
小飛機 發表於 2009-12-8 12:04 AM
我都等呢日等咗好耐喇
  終於都一嘗所願喇
我今晚都吹到唔捨得煲劇, 黐實響樹吹呀吹, 啲post同page去得幾鬼快呀真係
咪講咗囉, 返工嘛, 講堅o架喎, 返咗一星期嘅新工
*柳飄飄* 發表於 2009-12-8 12:10 AM
做成點呀
慣唔慣呀
之前有冇做過架
榴槤味乜嘢呀
Fian. 發表於 2009-12-8 12:56 AM
袋袋囖, 撻撻知邊樹有得賣
咁就死得喇...我都好耐無交過租呀
主任 發表於 2009-12-8 12:11 AM
咪玩嘢啦
係以後都唔使交租呀
我會有啲咩呀? 棋哥你咪嚇我好喎, 我老人家心血少唔嚇得o架......我啦你講
*柳飄飄* 發表於 2009-12-8 01:08 AM
都係除便問侯吓姐, 唔使驚, 等棋哥.....
嗰啲人渣拉到應該攞去打靶呀
損人而不利己
Fian. 發表於 8-12-2009 01:01
打靶咪算便宜咗佢囉...應該打完靶再吊響皇后像廣場鞭屍...鞭完再碎上拎去餵狗餵老鼠

損人不利己嘅事, 向來都好多人鍾意做, 我都俾人害唔少啦, 啲人食飽飯等屎痾, 得閒得滯冇事做就搞屎棍
機機:又話訓...比miss d 魅力吸住左呀 連周公主都踢埋一邊
榴槤蛋撻 發表於 2009-12-8 01:07 AM
靈感到要接埋落去, 我怕聽朝起身唔記得晒
我今晚都吹到唔捨得煲劇, 黐實響樹吹呀吹, 啲post同page去得幾鬼快呀真係
*柳飄飄* 發表於 2009-12-8 01:09 AM
今晚d post 去到爸爸聲, 聽日姣鬆啲有排追
妖矛九啋~~電視仲做緊東亞運
平時而家已經宣傳易啦...19分應該做法證...
好在我...因為時間嘅關係...一早自己已經響電腦先睹為快...睇到24集啫...旨意無記真係蛇都死 ...
*柳飄飄* 發表於 2009-12-8 12:13 AM
我都係超級電視迷嚟架
而家晚晚煲天光
聽朝開埋檔先去瞓
靈感到要接埋落去, 我怕聽朝起身唔記得晒
小飛機 發表於 2009-12-8 01:13 AM
點會呢, 你咁勁, 睡前一X, 睡後再一X都得啦

X=詩
我都等呢日等咗好耐喇
  終於都一嘗所願喇
Fian. 發表於 2009-12-8 01:08 AM
又再飲杯