返回列表 回復 發帖
你家陣返咩工啊
真爱难求 發表於 2011-4-5 10:53 AM
做文職.. 返朝九晚六囉...
做文職.. 返朝九晚六囉...
roberton888 發表於 2011-4-5 10:54 AM
夜晚都唔見你上黎
不是因為寂寞才想你    只是因為想你才寂寞
夜晚都唔見你上黎
真爱难求 發表於 2011-4-5 10:57 AM
咁我仲要讀書... 夜晚返學...  星期六日要..做功課....
咁我仲要讀書... 夜晚返學...  星期六日要..做功課....
roberton888 發表於 2011-4-5 10:59 AM
哦。。。。難怪你咁耐冇黎探晴晴啦。。。。
哦。。。。難怪你咁耐冇黎探晴晴啦。。。。
真爱难求 發表於 2011-4-5 11:01 AM
唔會架... 我以後幾忙都好... 都留一句言比晴晴姐...
唔會架... 我以後幾忙都好... 都留一句言比晴晴姐...
roberton888 發表於 2011-4-5 11:03 AM
咁又唔駛故意上黎架,你忙完都要抖下。。。。
我見冇人,我就會閃。。。。
你都唔好咁辛苦喇,記得要有適當時間俾自己休息
咁又唔駛故意上黎架,你忙完都要抖下。。。。
我見冇人,我就會閃。。。。
你都唔好咁辛苦喇,記得要有適當時間俾自己休息
真爱难求 發表於 2011-4-5 11:06 AM
我會架啦... 過埋呢個十月.. 就會好好多...
甘晴晴要小心,如果等阵返工又觉悟舒服就要请假去睇啊
條骨都無佐lu
lhy92725 發表於 2011-4-5 11:16 AM
係呀... 唔好有事呀....
我會架啦... 過埋呢個十月.. 就會好好多...
roberton888 發表於 2011-4-5 11:16 AM
10月。。。。仲有幾個月吖
lhy92725 發表於 2011-4-5 11:16 AM
我會架喇
10月。。。。仲有幾個月吖
真爱难求 發表於 2011-4-5 11:25 AM
半年到啦... ... 都唔知捱唔捱到個陣...
係呀... 唔好有事呀....
roberton888 發表於 2011-4-5 11:19 AM
放心喇。。。大從3年前,我就已經開始自己照顧自己啦
半年到啦... ... 都唔知捱唔捱到個陣...
roberton888 發表於 2011-4-5 11:27 AM
到時晴晴都唔知系邊咯
你地会去边度啊
條骨都無佐lu