返回列表 回復 發帖
最緊要你開心呀,MISS
四眼走粒仔 發表於 2009-12-7 11:56 PM
同你食飯梗係開心啦
你唔開心咩
龍虎豹好睇...好抵...
實在係好鬼貴...
圖片美麗...顏色美麗...立體咁滯
*柳飄飄* 發表於 2009-12-8 12:56 AM
飄飄:你快d去訓啦..呢到兒童不宜...
Hi hi 飄飄
咁夜嘅
收工嗱
Fian. 發表於 8-12-2009 00:50
miss我嬲呀...人家返咗嚟咁耐...妳家吓先睬人o架...仲以為妳睇我唔到...定當我冇到tim咋
妳掛住佢哋班死佬得啦...真係枉呀...妳未返嚟之前...我上親嚟都有嗌......

埋妳個大名
真係心都實埋
愛.回家 + 耀舞長安 + 心戰
著衫嗰時呀
主任 發表於 2009-12-8 12:57 AM
你做セ咁紧張呀
我去咗邊樹...返工嘛!
今日呀...落場嗰屎見到勁多差佬呀...響我嗰樹隔離幾間舖距離咋! 據聞係有人高空擲鐵枝呀...仲要係兩枝tim
高空擲物狂徒由白田邨玩到嚟mk呀...受影響嗰檔嘢之前我仲好鍾意流連嘅tim: ...
*柳飄飄* 發表於 2009-12-7 11:58 PM
嗰啲人渣拉到應該攞去打靶呀
損人而不利己
你做セ咁紧張呀
Keevin 發表於 2009-12-8 12:59 AM
真係瞓喇....Good night everyone
~我能抵抗一切, 除了誘惑~
係喎, 今日咩日子呢, 咁齊人, 仲要難得平時去哂瞓嘅都濟濟一堂
如果夢夢同仲仲都響樹就好啦
miss我嬲呀...人家返咗嚟咁耐...妳家吓先睬人o架...仲以為妳睇我唔到...定當我冇到tim咋
妳掛住佢哋班死佬得啦...真係枉呀...妳未返嚟之前...我上親嚟都有嗌......

埋妳個大名
真係心都實埋 ...
*柳飄飄* 發表於 2009-12-8 12:59 AM
你又唔會啦..miss要順住d post 黎回覆..我都係等緊
係喎, 今日咩日子呢, 咁齊人, 仲要難得平時去哂瞓嘅都濟濟一堂
*柳飄飄* 發表於 2009-12-8 01:01 AM
because of you >>>>>>>>>>>Miss...只因有你
睇怕都係食咗鋪炸糊啦...當日幾响口呀
主任 發表於 2009-12-7 11:59 PM
抵能死
突然覺得好心涼添
*柳飄飄* 發表於 2009-12-8 01:01 AM
妳無野呀嗎
哎呀~忘記咗一件好緊要嘅事tim!
就係嗌......
棋哥您好呀
乜咁夜呀(棋哥您家吓興咁夜先上嚟)
下次輪到你
約定小機機
食乜隨你喜
MISS 整幾味
包你嗌好味
機會待你俾
會否等年尾
待你定佳期
Fian. 發表於 2009-12-8 12:44 AM
期待我同你
再嚐你廚藝
隨手弄幾味
大廚都讚美
即刻度度期
唔使等年尾
鉤鉤手指尾
好快會call你
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
我哋呢啲從事服務性行業嘅...仲要響mk喎...係咁上下時間收工啦! 唔算夜lu(好奇怪, 反而閒日仲晏收過weekend)
*柳飄飄* 發表於 2009-12-8 12:00 AM
咁你返幾點放幾點呀
一個月有幾日假呀
哎呀~忘記咗一件好緊要嘅事tim!
就係嗌......
棋哥您好呀
乜咁夜呀(棋哥您家吓興咁夜先上嚟)
*柳飄飄* 發表於 2009-12-8 01:03 AM
日日都上, 見咁齊人咪吹幾句 LAW