返回列表 回復 發帖
KK寻日练功无比人打么
條骨都無佐lu
KK寻日练功无比人打么
lhy92725 發表於 2014-6-23 12:02 PM
緊係有,不過我依架開始識還擊咗,雖然我依然唔夠打
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
晓还击就比人打得仲劲,有反弹力度架嘛
條骨都無佐lu
晓还击就比人打得仲劲,有反弹力度架嘛
lhy92725 發表於 2014-6-23 12:24 PM
咁係架,但係過癮
簽名被屏蔽
無錯,樣衰唔係罪,但係麻煩到我,同埋唔係我針對佢地,同檯我唔識嘅都係咁講,借公司之名,搵著數為實,打得公司名號請你飲,起碼人頭費$3000,我兩條傻仔就咁無啦啦就咁跌咗$6000,仲要受罪,發洩下都正常丫 ...
perfectman 發表於 23/6/2014 12:50 PM
“你生得醜係冇罪,但係你生得醜又出嚟嚇人就罪大惡極”
同“你揸住把刀冇罪,但係你揸住把刀插死人就罪大惡極”同理
認真睇真啲真係又真係
good afternoon KK n good nite Ken sir
friends r not a big thing, it is a million small things
生得丑就要收埋自己吾准见人又吾公平嘅
條骨都無佐lu
無錯,樣衰唔係罪,但係麻煩到我,同埋唔係我針對佢地,同檯我唔識嘅都係咁講,借公司之名,搵著數為實,打得公司名號請你飲,起碼人頭費$3000,我兩條傻仔就咁無啦啦就咁跌咗$6000,仲要受罪,發洩下都正常丫 ...
perfectman 發表於 2014-6-23 12:50 PM
咁你話佢呃你去飲咪算囉,點解要話人地樣衰嗻
他们最大嘅罪是请佐佢饮
條骨都無佐lu
簽名被屏蔽
其中一個原因啦

等於你喺街"同時"見到兩隻"2個頭10隻眼嘅怪物",你會唔會講下丫
perfectman 發表於 2014-6-23 03:16 PM
你講到咁誇張樣衰,我真係有興趣見識下
快D比条link阿KK睇下,我真是开吾到
條骨都無佐lu
簽名被屏蔽
簽名被屏蔽