返回列表 回復 發帖
今日好忙吖。。晴晴對腳要酸軟,睇真d隻腳損咗有少少甩皮。。。有d痛
真爱难求 發表於 2011-4-2 11:41 PM
哎,都话我不在时好好照顾自己,你看又损手烂脚,我会心痛D。。。
腿酸痛,可以用热水浸下
條骨都無佐lu
腿酸痛,可以用热水浸下
lhy92725 發表於 2011-4-2 11:49 PM
喔I C , 那我马上包水寄回马来给她。。
哎,都话我不在时好好照顾自己,你看又损手烂脚,我会心痛D。。。
prozzz 發表於 2011-4-2 11:47 PM
你以為我想咁咩
不是因為寂寞才想你    只是因為想你才寂寞
你以為我想咁咩
真爱难求 發表於 2011-4-3 12:07 AM
喔,那还不快快打包过来爱尔兰,有我照顾啊。。。
喔,那还不快快打包过来爱尔兰,有我照顾啊。。。
prozzz 發表於 2011-4-3 12:12 AM
你都話愛爾蘭好難搵嘢做。。。。我過到去食西北風吖
你都話愛爾蘭好難搵嘢做。。。。我過到去食西北風吖
真爱难求 發表於 2011-4-3 12:14 AM
系,哪有我介绍要找一两份工应该不是问题。。
系,哪有我介绍要找一两份工应该不是问题。。
prozzz 發表於 2011-4-3 12:22 AM
我唔識英文嘙。。。可以做d乜。。。
我唔識英文嘙。。。可以做d乜。。。
真爱难求 發表於 2011-4-3 12:24 AM
用英文普通下单会不会?
用英文普通下单会不会?
prozzz 發表於 2011-4-3 12:40 AM
應該都冇問題呱。。。
收工後你幫我補習英文咯。。。
用英文普通下单会不会?
prozzz 發表於 2011-4-3 12:40 AM
系咪同你做同一間餐館架。。。
人生路不熟,晴晴會好驚。。。
愛爾蘭做嘢好似要自己租房
傑少你系咪講真架。。。。
晴晴最近都一直念緊轉另外一份工。。。。
如果你講真嘅,不如你add我MSN大家詳細傾下
傑少你系咪講真架。。。。
晴晴最近都一直念緊轉另外一份工。。。。
如果你講真嘅,不如你add我MSN大家詳細傾下
真爱难求 發表於 2011-4-3 12:49 AM
我没有CREATE MSN,不然我给你我D,EMAIL?
我没有CREATE MSN,不然我给你我D,EMAIL?
prozzz 發表於 2011-4-3 01:05 AM
咁都好吖。。。。可以試下
咁都好吖。。。。可以試下
真爱难求 發表於 2011-4-3 01:11 AM
有没收到?