返回列表 回復 發帖
同老闆講星期六要返工,晚晚訓唔好,冇精神做嘢
lckiong 發表於 2014-5-15 10:16 AM
應該爭取星期六和星期日返工, 星期一至五就休息.
掌門你吾得,貴賓來佐你都無出來招呼
lhy92725 發表於 2014-5-15 08:28 AM
唔好意思, 依家先陪啲細路训咗. 涼都未沖.
掌门你真是好提议喔
條骨都無佐lu
我成日咁同我老細提議架, 但我老細好人, 怕我辛苦, 係都唔比我返周末.
先去沐浴先.
我成日咁同我老細提議架, 但我老細好人, 怕我辛苦, 係都唔比我返周末.
pknoface 發表於 2014-5-15 10:55 AM
惊你返佐周末之后一至五完全罢工啊嘛
條骨都無佐lu
唔好意思, 依家先陪啲細路训咗. 涼都未沖.
pknoface 發表於 2014-5-15 10:42 AM
陪完功课又要陪训,真是模范爸爸喔
條骨都無佐lu
點模范啊. 自己仔女唔理唔得啊.
仲有阿嫂要负责一部分架
條骨都無佐lu
同老闆講星期六要返工,晚晚訓唔好,冇精神做嘢
lckiong 發表於 2014-5-15 10:16 AM
哈哈哈~good idea~~
放不下的,
不是现实中的那个人,
而是...回忆里的他~~~
心弦早晨. 點解又训唔好呀? 比公司樓上个啲人煩倒呀?
pknoface 發表於 2014-5-15 10:39 AM

ken晚间好~~

应该不关她们的事~~
放不下的,
不是现实中的那个人,
由1950帖開始到2015帖人人有奬!

pknoface 發表於 2014-5-14 09:47 AM
[td]

時間支出收入操作
nikon-d70003 秒前TVB 10000000 元
積分轉出
BeiDouChef21 秒前TVB 10000000 元
積分轉出
wasimasterQ44 秒前TVB 10000000 元
積分轉出
lckiong1 分鐘前TVB 10000000 元
積分轉出
xinxian1 分鐘前TVB 10000000 元
積分轉出
gracechanstuart1 分鐘前TVB 10000000 元
積分轉出
lhy927252 分鐘前TVB 10000000 元
積分轉出

多謝大家支持! 小小奬勵, 万望笑納!
ken晚间好~~

应该不关她们的事~~
xinxian 發表於 2014-5-15 11:34 AM
心弦姐姐又好多心事咯
條骨都無佐lu
没有啦~~
我想是年龄因素吧~~
放不下的,
不是现实中的那个人,
睡不好不关年龄事啦
條骨都無佐lu