返回列表 回復 發帖
骨貓,早晨。。。
You very mouth flower flower wor.....有好多Irish 妹對你傾心。。。。
SweetLemon 發表於 2011-4-2 09:22 AM
虽然在EUROPE有很多美女,但没有一个有机会听到这句话,这也是从心对UCD511983而言。。
晴晴早晨,今日甘早起身呀?
lhy92725 發表於 2011-4-2 09:30 AM
琴晚失眠,成4點幾先瞓。。。。
今朝都唔知點解咁早就醒咗。。。。
不是因為寂寞才想你    只是因為想你才寂寞
晴晴好單純架
真爱难求 發表於 2011-4-2 09:29 AM
是啊2:35了。。
我知道你很单纯,但我根单纯。。
为咩失眠啊,玩人玩得兴奋得滞
條骨都無佐lu
虽然在EUROPE有很多美女,但没有一个有机会听到这句话,这也是从心对UCD511983而言。。
prozzz 發表於 2011-4-2 09:33 AM
UCD511983<<<<<呢組號碼咩意思
是啊2:35了。。
我知道你很单纯,但我根单纯。。
prozzz 發表於 2011-4-2 09:36 AM
哈哈哈哈哈哈。。。。。。。你系扮豬食老虎
为咩失眠啊,玩人玩得兴奋得滞
lhy92725 發表於 2011-4-2 09:36 AM
可能琴日中午飲咗咖啡,所以夜晚瞓唔到
UCD511983<<<<<呢組號碼咩意思
你唔係嘛?咁都唔知?
晴晴早晨,今日甘早起身呀?
lhy92725 發表於 2011-4-2 09:30 AM
她知道她D情人才放工,想念才上来。。
你唔係嘛?咁都唔知?
SweetLemon 發表於 2011-4-2 09:38 AM
我都話晴晴好單純咯
你唔係嘛?咁都唔知?
SweetLemon 發表於 2011-4-2 09:38 AM
其实是UID,我打错了,但她知道的拉,在哪里扮野ONLY。。。
其实是UID,我打错了,但她知道的拉,在哪里扮野ONLY。。。
prozzz 發表於 2011-4-2 09:43 AM
哈哈哈哈..............我家陣先明白
哈哈哈哈哈哈。。。。。。。你系扮豬食老虎
真爱难求 發表於 2011-4-2 09:37 AM
如果你是那只老虎我才会是那知猪阿。。
早晨各位
畸形人類研究科