返回列表 回復 發帖
有时缘分D野,系这样奇妙D
prozzz 發表於 2011-4-2 09:14 AM
有幾奇妙吖
不是因為寂寞才想你    只是因為想你才寂寞
追女果陣乜都得,娶咗返屋企又系另一回事
真爱难求 發表於 2011-4-2 09:14 AM
你没错!一个普通D男人就是这样。。就是上天让你遇到了我,我就是那一个和一般D不一样,就是那么全心全意D对你。。
家陣d老豆都會幫手做屋企野。。。。
SweetLemon 發表於 2011-4-2 09:16 AM
我老豆咪系最佳人選咯
我都系講出我自己心聲啫。。。只可惜我冇咁嘅福份
真爱难求 發表於 2011-4-2 09:16 AM
做麽咁悲阿?
有幾奇妙吖
真爱难求 發表於 2011-4-2 09:18 AM
这样东西很玄。。一时三课很难解释。。
你没错!一个普通D男人就是这样。。就是上天让你遇到了我,我就是那一个和一般D不一样,就是那么全心全意D对你。。
prozzz 發表於 2011-4-2 09:18 AM
講系冇用,要真系做到先好
prozzz 發表於 2011-4-2 09:18 AM
You very mouth flower flower wor.....有好多Irish 妹對你傾心。。。。
做麽咁悲阿?
SweetLemon 發表於 2011-4-2 09:19 AM
真愛難求
这样东西很玄。。一时三课很难解释。。
prozzz 發表於 2011-4-2 09:20 AM
我有嘅系時間,等你慢慢解釋
講系冇用,要真系做到先好
真爱难求 發表於 2011-4-2 09:21 AM
是D是D。。。
You very mouth flower flower wor.....有好多Irish 妹對你傾心。。。。
SweetLemon 發表於 2011-4-2 09:22 AM
我都認為系咁.......正所謂:外國的月亮特別圓
我有嘅系時間,等你慢慢解釋
真爱难求 發表於 2011-4-2 09:23 AM
有时D野,不用讲出来。。你D心FEEL不FEEL到??
是D是D。。。
prozzz 發表於 2011-4-2 09:23 AM
愛爾蘭家陣系唔系2.30am喇
有时D野,不用讲出来。。你D心FEEL不FEEL到??
prozzz 發表於 2011-4-2 09:26 AM
晴晴好單純架
晴晴早晨,今日甘早起身呀?
條骨都無佐lu