返回列表 回復 發帖
黃面婆 - 婦 - 就是女人+掃把。。。以前的女人真沒地位。。。
你系愛爾蘭做邊行。。。。。
乜呢個咁重大嘅任務唔系應該男人做咩
真爱难求 發表於 2011-4-2 08:54 AM
现在在唐人餐馆做COUNTER。。。
如你要我做,我就做lo。。我无所谓D。。。
黃面婆 - 婦 - 就是女人+掃把。。。以前的女人真沒地位。。。
SweetLemon 發表於 2011-4-2 08:59 AM
那我就不赞成你说le..一个男人能女人能掌管扫把也就是代表他的地位。。。
prozzz 發表於 2011-4-2 09:00 AM
系咪真架。。咪到時又話對手粗嗮喇
不是因為寂寞才想你    只是因為想你才寂寞
prozzz 發表於 2011-4-2 09:00 AM
好彩你系做COUNTER,如果唔系我仲以為你系佢。。。。。。
SweetLemon 發表於 2011-4-2 08:59 AM
你咁講我又唔系咁同意嘙。。。。
有時一個女人肯為心愛嘅人做家務將屋企打理幹乾淨淨都系一種幸福嘅寫照
那我就不赞成你说le..一个男人能女人能掌管扫把也就是代表他的地位。。。
夫就有出頭天, 父就是兩撇鬚叉著個手指指點點。。。。
系咪真架。。咪到時又話對手粗嗮喇
真爱难求 發表於 2011-4-2 09:03 AM
有你的存在,不要话手即使是全身都无所谓。。
SweetLemon 發表於 2011-4-2 09:08 AM
你看。。我们两个都不是那么同意你所说的。。
你看。。我们两个都不是那么同意你所说的。。
你地兩個同聲同氣。。。。
SweetLemon 發表於 2011-4-2 09:08 AM
家陣d老豆系咁架咩
有你的存在,不要话手即使是全身都无所谓。。
prozzz 發表於 2011-4-2 09:08 AM
追女果陣乜都得,娶咗返屋企又系另一回事
SweetLemon 發表於 2011-4-2 09:12 AM
有时缘分D野,系这样奇妙D
SweetLemon 發表於 2011-4-2 09:12 AM
我都系講出我自己心聲啫。。。只可惜我冇咁嘅福份
家陣d老豆都會幫手做屋企野。。。。