返回列表 回復 發帖
飄飄:有冇睇TVB 頒獎禮 同今晚既出年劇集 預告
榴槤蛋撻 發表於 6-12-2009 00:24
我點會忍\等得到o架...頒獎禮睇咗...多謝你提我...今朝都仲記得...返到嚟反而唔記得咗搵節目巡禮(今年先至改咗名, 以往一向緊接台慶11月19號晚就會播埋)
頭先我dl 其他嘢先巡過綜藝區, 唔覺有種出咗, 應該未有得dl, 話時話, 舊年有部劇, 都係勁嘢嚟, 08巡禮話09年會出街, 點知而家2010都就到仲未播過, TVB欺騙我感情
愛.回家 + 耀舞長安 + 心戰
你去幾耐啊???如無意外應該都可以喔! 世博有咩睇啊?
喵喵囡囡 發表於 2009-12-6 12:53 AM
我唸走馬看花都耍3日...每個國家都有1個展覽館...
你去幾耐啊???如無意外應該都可以喔! 世博有咩睇啊?
喵喵囡囡 發表於 2009-12-6 12:53 AM
細薄咯咁細 就梗係露肉 有玉體啦
~我能抵抗一切, 除了誘惑~
我唸走馬看花都耍3日...每個國家都有1個展覽館...
榴槤蛋撻 發表於 2009-12-6 01:00 AM
但係上海消費比較高喔@三日我都可以有時間抽出嚟嘅~~~~你鍾意睇展覽館嘎??
喵喵爱吃鱼鱼啊!!有鱼吃~~~~~`喵喵喵
但係上海消費比較高喔@三日我都可以有時間抽出嚟嘅~~~~你鍾意睇展覽館嘎??
喵喵囡囡 發表於 2009-12-6 01:03 AM
都未知.. 最好有時間睇哂去...
我點會忍\等得到o架...頒獎禮睇咗...多謝你提我...今朝都仲記得...返到嚟反而唔記得咗搵節目巡禮(今年先至改咗名, 以往一向緊接台慶11月19號晚就會播埋)
頭先我dl 其他嘢先巡過綜藝區, 唔覺有種出咗, 應該未有得dl, ...
*柳飄飄* 發表於 2009-12-6 12:58 AM
柴九同四奶奶..如你所願
都未知.. 最好有時間睇哂去...
榴槤蛋撻 發表於 2009-12-6 01:11 AM
其實展覽館有咩好睇啊??我覺得博物館好睇D喔!!

你自己冇計畫嘅咩???
主任 發表於 2009-12-6 01:02 AM
阿視帝..乜你甘咸濕
其實展覽館有咩好睇啊??我覺得博物館好睇D喔!!

你自己冇計畫嘅咩???
喵喵囡囡 發表於 2009-12-6 01:14 AM
未知..因為未公報..世界博覽..好好睇呀...去完=環遊世界
我全部貼中哂~

好想俾人揼......

家陣我四肢好似俾人廢咗武功咁, 好想試吓去嗰啲可以過夜嘅骨場試吓...未試過大爺級享受...有得食又有得飲...攤屍攤屍再攤屍...
未知..因為未公報..世界博覽..好好睇呀...去完=環遊世界
榴槤蛋撻 發表於 2009-12-6 01:19 AM
啊???環遊世界?我都想~~~~~~不過要儲夠錢先啦!我想去曬全部嘅DISNEY
我全部貼中哂~

好想俾人揼......

家陣我四肢好似俾人廢咗武功咁, 好想試吓去嗰啲可以過夜嘅骨場試吓...未試過大爺級享受...有得食又有得飲...攤屍攤屍再攤屍... ...
*柳飄飄* 發表於 2009-12-6 01:33 AM
hea~你一返就生番哂啦..
阿視帝..乜你甘咸濕
榴槤蛋撻 發表於 6-12-2009 01:15
乜你而家至知咩...又唔係第一日識佢...
有名你叫...鹹濕訓導主任...所以簡稱淫淫...

做乜拉埋我個視帝一齊講喎...我柴九哥係好好先生嚟! 柴九哥萬歲!
主任 發表於 2009-12-6 01:02 AM
乜你咁咸溼嘎~~~
hea~你一返就生番哂啦..
榴槤蛋撻 發表於 6-12-2009 01:35
梗唔係啦, 兩回事嚟, 精靈還精靈, 但個人根本其實恢復唔到元氣, 覺又瞓唔到, 手腳, 頸到膊痛到我亞娘都唔認得, 尤其手臂同手腕嗰啲位, 嗰啲痛法真係似傷咗