返回列表 回復 發帖
冇心情...
ynotme0626 發表於 2011-4-2 01:19 AM
咩事令到你冇心情
不是因為寂寞才想你    只是因為想你才寂寞
我最鍾意“鄭中基”呢首歌

呢個提議可以考慮下。。。。。
真爱难求 發表於 2011-4-2 01:09 AM
真系要唸唸架
因為我自己試過中過但係又為一齊玩ge朋友可惜..想派d出黎又唔知點先公道...
如果冇中梗系少少掃興喇~不如大家眾樂樂仲好~
真系要唸唸架
因為我自己試過中過但係又為一齊玩ge朋友可惜..想派d出黎又唔知點先公道...
如果冇中梗系少少掃興喇~不如大家眾樂樂仲好~
ynotme0626 發表於 2011-4-2 01:26 AM
我會慎重考慮下提前獎金樓,你俾d時間我。。。。
咩事令到你冇心情
真爱难求 發表於 2011-4-2 01:22 AM
咪係哥哥囉...
朵白玫瑰都系俾佢ge...
我會慎重考慮下提前獎金樓,你俾d時間我。。。。
真爱难求 發表於 2011-4-2 01:29 AM
take your time
提唔提前唔重要,最緊要系玩法--如果可以將"獎金樓"變成"獎金頁"就好喇
我最鍾意“鄭中基”呢首歌

-GwFaiE8n4c&feature
真爱难求 發表於 2011-4-2 01:24 AM
佢個樣有d唔適合演咁ge MV
谁,谁没心情,是不是想我,别担心我来了。。。哈
谁,谁没心情,是不是想我,别担心我来了。。。哈
prozzz 發表於 2011-4-2 01:49 AM
今日大家都唔響度...
喔,跑去哪里阿他们??
take your time
提唔提前唔重要,最緊要系玩法--如果可以將"獎金樓"變成"獎金頁"就好喇
ynotme0626 發表於 2011-4-2 01:42 AM
我一直都系話set"獎金頁"架
喔,跑去哪里阿他们??
prozzz 發表於 2011-4-2 01:57 AM
佢地個個都去拖手仔
今日大家都唔響度...
ynotme0626 發表於 2011-4-2 01:53 AM
晴晴都未知偉哥你系邊度人吖。。。。
晴晴閃喇。。。。