返回列表 回復 發帖
居然無去訓哦
條骨都無佐lu
過2億嚟就冇事
chan200308 發表於 2014-6-18 10:31 PM
你都係有事好啦
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
居然無去訓哦
lhy92725 發表於 2014-6-18 10:35 PM
無去訓
型 英 帥 靚 正
你都係有事好啦
tvbkk123 發表於 2014-6-18 10:40 PM
冇事 以後唔支持
型 英 帥 靚 正
https://hk.news.yahoo.com/%E9%A3%9F%E7%92%B0%E7%BD%B2%E6%8C%87%E6%9C%83%E7%B9%BC%E7%BA%8C%E5%9C%A8%E5%A4%A9%E6%81%86%E9%82%A8-%E5%B8%B6%E6%BB%85%E8%9B%9F-133400506.html

環署指會繼續在天恆邨一帶滅"蛟" ...
perfectman 發表於 2014-6-18 10:35 PM
偶爾睇漏眼遮
條骨都無佐lu
https://hk.news.yahoo.com/%E9%A3%9F%E7%92%B0%E7%BD%B2%E6%8C%87%E6%9C%83%E7%B9%BC%E7%BA%8C%E5%9C%A8%E5%A4%A9%E6%81%86%E9%82%A8-%E5%B8%B6%E6%BB%85%E8%9B%9F-133400506.html

環署指會繼續在天恆邨一帶滅"蛟" ...
perfectman 發表於 18/6/2014 10:35 PM
HK有蛟龍
快啲叫周處嚟滅蛟
認真睇真啲真係又真係
簽名被屏蔽
無去訓
chan200308 發表於 18/6/2014 10:48 PM
唔使訓,等兩腳一伸就長訓
認真睇真啲真係又真係
冇事 以後唔支持
chan200308 發表於 18/6/2014 10:49 PM
唔使嚟支持,每個鐘嚟上一帖就得咗~

一個鐘一帖每帖一百萬
認真睇真啲真係又真係
開門利市有公價?有網民分享新娘朋友與姊妹因開門利市起爭拗的對話,姊妹嫌分得不足二百元太少,叫新娘上網查「公價」。有網民回應利市屬心意,亦有人慨嘆結婚便知朋友是龍與鳳。婚禮專家指利市只求意頭好。

前晚有 ...
perfectman 發表於 19/6/2014 09:37 AM
E+世界物質化,乜都講$$$,乜都用$$$衡量
認真睇真啲真係又真係
KK兄早晨.
簽名被屏蔽
所以我越來越唔鍾意香港,
好矛盾,唔想咁現實,但係唔現實D又生存唔到
好似琴日,我去麥當勞買外賣,$9x蚊

比100蚊佢,找返幾蚊,順手咪入落個麥當勞捐款箱囉
個麥當勞小妹妹好似睇怪獸咁睇我
我心諗,幾蚊咋喎 ...
perfectman 發表於 19/6/2014 09:59 AM
人哋博嗮老命系度做都係得個雞碎咁多,你買完麥噹噹啲碎銀就系咁易就掉落個捐款箱咗,佢唔一口吞咗你咪算好好彩咯
認真睇真啲真係又真係
可能人地话,你比tips我好过啦甘嗻
條骨都無佐lu
人哋博嗮老命系度做都係得個雞碎咁多,你買完麥噹噹啲碎銀就系咁易就掉落個捐款箱咗,佢唔一口吞咗你咪算好好彩咯
lckiong 發表於 2014-6-19 10:04 AM
香港我唔知,大馬睇過KFC嘅工作人員大庭廣眾挖捐款箱入邊嘅10塊錢出黎,仲要係幾個圍住一起挖正拖衰家
可能人地话,你比tips我好过啦甘嗻
lhy92725 發表於 2014-6-19 10:29 AM
支持,俾我嘅話寧願俾工作人員,d所謂嘅捐款,到最尾落咗係邊個嘅手上都唔知
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林