返回列表 回復 發帖
有个人帮手仲晚晚OT么?
條骨都無佐lu
呢度邊有人搗亂 x2

平壤核子能源研究所
淫爺
鼠爺
D爺
貓爺
金爺
周爺
石爺
粒爺
晴晴.。。。你地咁妥當。。。
SweetLemon 發表於 2011-9-7 04:42 PM
甘多阿爷.... 泥系拧爷?

平壤核子能源研究所
lhy92725 發表於 2011-9-7 05:23 PM
加得人俾你工作自然又加啦
畸形人類研究科
呢度邊有人搗亂 x2
lilitan008 發表於 2011-9-7 05:24 PM
咪係
畸形人類研究科
lhy92725 發表於 2011-9-7 05:23 PM
more help more busy .....

平壤核子能源研究所
甘有无more人工啊
條骨都無佐lu
有, 巴大爷, account more money now

平壤核子能源研究所
more help more busy .....
lilitan008 發表於 2011-9-7 05:27 PM
You are right...
畸形人類研究科
Good Evening Good Morning Good Night Cafe.

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
Good Evening Good Morning Good Night Cafe. X 2

花儿为何你不埋堆
是孤芳自赏
还是没人了解你
淫爺
鼠爺
D爺
貓爺
金爺
周爺
石爺
粒爺
晴晴.。。。你地咁妥當。。。
SweetLemon 發表於 2011-9-7 04:42 PM
晴晴路過望兩眼咋。。。。
不是因為寂寞才想你    只是因為想你才寂寞

齊齊唱首歌
作詞:許冠傑
作曲:許冠傑

朝九晚五就要打工,重要聽老闆發嗡風,
放工去迫車都迫餐死,咁嘅生活你話幾谷氣,
咁嘅生活你話幾谷氣。

齊齊唱首歌,齊齊唱首歌,一曲去心火,
人人情盡放,人人情盡放,拋開煩惱玩番趟。
一齊拍下手掌(拍下手掌),要拍得更響(拍得更響),
一齊拍下手掌,開開心心高聲唱。

三嬸舅母又嘆幾圈?仲要拖細佬去公園,
阿媽佢餐餐都個幾味,咁嘅生活你話幾谷氣,
咁嘅生活你話幾谷氣。
不是因為寂寞才想你    只是因為想你才寂寞
Good Evening Good Morning Good Night CafeX3
大家好~
Good Evening Good Morning Good Night Cafe. X 2

花儿为何你不埋堆
是孤芳自赏
还是没人了解你
yxx01 發表於 7-9-2011 06:26 PM
This is great!! no wonder I i you so much