返回列表 回復 發帖
真係? 我都想試下喔!
喵喵囡囡 發表於 2009-12-4 09:56 PM
話12月出..我1號走去買話未有 ...比我XYZXYZXYZXYZ..話..未有就唔好講話12月出..
你見到???有冇可能啊
喵喵囡囡 發表於 2009-12-4 09:56 PM
機機而家睇緊啦....
話12月出..我1號走去買話未有 ...比我XYZXYZXYZXYZ..話..未有就唔好講話12月出..
榴槤蛋撻 發表於 2009-12-4 09:59 PM
係咪唔係幾日出啊???你再等下啦 撻撻乖~~~
喵喵爱吃鱼鱼啊!!有鱼吃~~~~~`喵喵喵
今日都食咗藥啦!咁今日有冇準時食三餐???
喵喵囡囡 發表於 2009-12-4 09:58 PM
我好準時開餐 今晚都食左喇, 正常住家晚飯.
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
機機而家睇緊啦....
榴槤蛋撻 發表於 2009-12-4 10:02 PM
幾時你見過我??我都唔知嘅?
我好準時開餐 831902今晚都食左喇, 正常住家晚飯.
小飛機 發表於 2009-12-4 10:03 PM
咁就差唔多,你今晚冇節目咩?
機機而家睇緊啦....
榴槤蛋撻 發表於 2009-12-4 10:02 PM
睇緊? 頒獎禮?
係咪唔係幾日出啊???你再等下啦 撻撻乖~~~
喵喵囡囡 發表於 2009-12-4 10:03 PM
不過今晚睇TV 出左啦...陣間去食..叫機機去羅頸巾時買個比你食..
咁就差唔多,你今晚冇節目咩?
喵喵囡囡 發表於 2009-12-4 10:04 PM
都冇人陪我睇戲
幾時你見過我??我都唔知嘅?
喵喵囡囡 發表於 2009-12-4 10:04 PM
你都幾高.有冇167
睇緊? 頒獎禮?
小飛機 發表於 2009-12-4 10:04 PM
我都冇睇~~我都係睇衛斯理算啦
不過今晚睇TV 出左啦...陣間去食..叫機機去羅頸巾時買個比你食..
榴槤蛋撻 發表於 2009-12-4 10:05 PM
咁我咪要等囖!! 乜唔係你請我咩?
榴槤蛋撻 發表於 2009-12-4 10:05 PM
香港買上去都凍lu, 但可以放落個保溫袋啊
喵喵囡囡 發表於 2009-12-4 10:14 PM
撻撻請埋我食
喵喵囡囡 發表於 2009-12-4 10:14 PM
我都冇頸巾 ..點羅上黎比你呀