返回列表 回復 發帖
三餸一湯
post 唔倒張相 點解
主任 發表於 2009-12-4 12:02 AM [/qu ot ...
四眼走粒仔 發表於 2009-12-4 08:06 AM
Miss d拿手小菜, 淨睇相已經好好味, 淫淫真有口福
MORNING ALL AR
四眼走粒仔 發表於 2009-12-4 08:00 AM
今日太極走粒哥哥開檔
最過引係,有個貓兜黎莊飯...
榴槤蛋撻 發表於 2009-12-4 12:02 PM
撻撻, miss 好鍾意呢隻貓架
仲好講..你係主角都唔黎搬.. 我放低左係屋企留下就走啦..
榴槤蛋撻 發表於 2009-12-4 12:25 PM
得miss 一個人搬上樓?
good evening 姣鬆啲
小飛機 發表於 2009-12-4 05:21 PM
俊朗不凡姣鬆 今日仲有無出水呀......你個鼻
棄我去者 昨日之日不可留  亂我心者今日之日多煩憂
主任 你尋晚搵護士掛號呀
寇仲~ 發表於 2009-12-4 05:03 PM
玉樹臨風姣鬆啲 你今日有冇去掛號呀?
俊朗不凡姣鬆 今日仲有無出呀......你個鼻
寇仲~ 發表於 2009-12-4 05:47 PM
你想問呢個咋!  我好番喇 個罩都掉左喇~~~ 而家老虎都打死2 隻, 3p 冇有怕
玉樹臨風姣鬆啲 你今日有冇去掛號呀?
小飛機 發表於 2009-12-4 05:47 PM
無呀 我都唔急,過幾日先啦
無呀 我都唔急,過幾日先啦
寇仲~ 發表於 2009-12-4 05:51 PM
miss 話你整牛腩煲喎, 買齊料未?
你想問呢個咋!  我好番喇 個罩都掉左落地喇~~~ 而家老虎都打死2 隻, 3p 冇有怕
小飛機 發表於 2009-12-4 05:49 PM
咁就好啦 咁早就打死二件 ,岩岩返屋企呀
雖然知你怕醜,都問問你,天晚黎唔黎食飯呀
miss 話你整牛腩煲喎, 買齊料未?
小飛機 發表於 2009-12-4 05:53 PM
攪掂 依匙執啦
咁就好啦 咁早就打死二件 ,岩岩返屋企呀
雖然知你怕醜,都問問你,天晚黎唔黎食飯呀
寇仲~ 發表於 2009-12-4 05:57 PM
對呀~~~ 啱返到.

聽晚唔來了, 其實都好想食你 ~~~煮嘅牛腩, 不過你地食得開針d
攪掂 依匙執啦
寇仲~ 發表於 2009-12-4 06:00 PM
呢家嘢碎料喇, 邊難到姣鬆啲啫
呢家嘢碎料喇, 邊難到姣鬆啲啫
小飛機 發表於 2009-12-4 06:01 PM
睇緊五湯五水,煲雞湯好正 姣鬆屋企多唔多湯水
對呀~~~ 啱返到.

聽晚唔來了, 其實都好想食你 ~~~煮嘅牛腩, 不過你地食得開針d
小飛機 發表於 2009-12-4 06:00 PM
下次整條牛便煲你嘆下