返回列表 回復 發帖
Good morning, Miss and everybody.
夢遺大師 發表於 2009-12-4 09:59 AM
Good morning 夢夢
~我能抵抗一切, 除了誘惑~
Good morning 夢夢
主任 發表於 2009-12-4 11:08 AM
Morning 淫豬
Morning 走粒仔
係咪像素太大呀, 我已經壓縮咗....都係唔得
主任 發表於 2009-12-4 11:05 AM
最過引係,有個貓兜黎莊飯...
麽零零~~柯
最過引係,有個貓兜黎莊飯...
榴槤蛋撻 發表於 2009-12-4 12:02 PM
Miss 至愛嚟呀 貓兜

noon noon 撻撻, 噚晚搬到幾點呀
Morning 淫豬
夢遺大師 發表於 2009-12-4 11:27 AM
我至怕豬..唔要豬呀
Miss 至愛嚟呀 貓兜

noon noon 撻撻, 噚晚搬到幾點呀
主任 發表於 2009-12-4 12:10 PM
仲好講..你係主角都唔黎搬.. 我放低左係屋企留下就走啦..
仲好講..你係主角都唔黎搬.. 我放低左係屋企留下就走啦..
榴槤蛋撻 發表於 2009-12-4 12:25 PM
送佛送到西吖....唔幫手搬埋上去
我噚晚有事唔得閒吖嘛
Good afternoon class and 主任
Good afternoon Miss and all
棄我去者 昨日之日不可留  亂我心者今日之日多煩憂
Good afternoon class and 主任
Fian. 發表於 2009-12-4 04:02 PM
Miss 午安 係咪岩岩起身呀妳
送佛送到西吖....唔幫手搬埋上去
我噚晚有事唔得閒吖嘛
主任 發表於 2009-12-4 12:38 PM
主任 你尋晚搵護士掛號呀
榴槤蛋撻 發表於 2009-12-4 12:25 PM
hi 撻撻 尋晚搬到幾點呀
good evening miss
good evening 姣鬆啲