返回列表 回復 發帖
俾我睇埋 "熊無立冰之地"喇, 11:00pm就一定要訓喇
小飛機 發表於 2009-12-3 08:26 PM
都話你!聼日上網睇返啦,你要早訓啊~~~
喵喵爱吃鱼鱼啊!!有鱼吃~~~~~`喵喵喵
佢周身癢添啦!!係時後要做下嘢~~~~
喵喵囡囡 發表於 2009-12-3 08:24 PM
咁借妳對喵爪用下呀唔該 大力
棄我去者 昨日之日不可留  亂我心者今日之日多煩憂
套新劇 "巴不得爸爸", 個杏胡兒琴晚就係咁, 又揼人心口
小飛機 發表於 2009-12-3 08:30 PM
杏胡兒係冰個 胡杏兒呀嘛,杏兒心口,我想呀
哦! 咁啱嘅~~~
小飛機 發表於 2009-12-3 08:28 PM
咪就係
都話你!聼日上網睇返啦,你要早訓啊~~~
喵喵囡囡 發表於 2009-12-3 08:30 PM
明天又有視后視帝頒獎啊~~~俾我睇多半個鐘喇

幾好玩咁波

我訓先啦 goodnite 姣鬆,喵喵and all
杏胡兒係冰個 胡杏兒呀嘛,杏兒心口,我想呀
寇仲~ 發表於 2009-12-3 08:34 PM
係呀, 我想話打杏兒, 後尾加左胡, 點知加左係中間...變左杏胡兒!!!
寇仲~ 發表於 2009-12-3 08:37 PM
good night 姣鬆啲
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
明天又有視后視帝頒獎啊~~~俾我睇多半個鐘喇
小飛機 發表於 2009-12-3 08:36 PM
如果我話唔得呢???咁你係咪都會睇啊???
v/cJi12sDFYWk&hl

幾好玩咁波

寇仲~ 發表於 2009-12-3 08:37 PM
你咁早就訓啦!!
如果我話唔得呢???咁你係咪都會睇啊???
喵喵囡囡 發表於 2009-12-3 08:47 PM
好吖, 你話唔得, 我就唔睇, 夠鐘食完藥即刻訓  
你咁早就訓啦!!
喵喵囡囡 發表於 2009-12-3 08:48 PM
早睡早起身體好
好吖, 你話唔得, 我就唔睇, 夠鐘食完藥即刻訓  
小飛機 發表於 2009-12-3 08:51 PM
你有咁乖???你係咪打算11點先食藥訓啊???
你有咁乖???你係咪打算11點先食藥訓啊???
喵喵囡囡 發表於 2009-12-3 08:55 PM
我當然乖啦 ,  都係你提醒我, 可以10:30pm 開始食~~~食到11:00pm, 食完啱啱好訓覺
我當然乖啦 ,  都係你提醒我, 可以10:30pm 開始食~~~食到11:00pm, 食完啱啱好訓覺
小飛機 發表於 2009-12-3 09:00 PM
你E家係想挑戰我啦??皆係想唔好~~~