返回列表 回復 發帖
淫淫放工未啊?
小飛機 發表於 2009-12-3 06:14 PM
今日會晏啲...不過都差唔多, 7 點倒啦
~我能抵抗一切, 除了誘惑~
你行先股都俾你掛哂,仲有得淨既,等埋我先啦
寇仲~ 發表於 2009-12-3 06:13 PM
係就快啦, 唔係得番個鼻哥窿就唔係幾好嚕
~我能抵抗一切, 除了誘惑~
今日會晏啲...不過都差唔多, 7 點倒啦
主任 發表於 2009-12-3 06:20 PM
今日miss 搬嘢, 淫淫要去坐陣嗎?
thanks 姣鬆啲 叫杯少甜喇
小飛機 發表於 2009-12-3 06:16 PM
少甜沖唔走我咸味囉 又唔可以飲得太密,一星期一次好啦
棄我去者 昨日之日不可留  亂我心者今日之日多煩憂
少甜沖唔走我咸味囉 又唔可以飲得太密,一星期一次好啦
寇仲~ 發表於 2009-12-3 06:32 PM
我而家都唔飲得甜嘢, 要等好番先
係就快啦, 唔係得番個鼻哥窿就唔係幾好嚕
主任 發表於 2009-12-3 06:22 PM
鼻哥窿又未試過波
入嚟踩場~~~
喵喵爱吃鱼鱼啊!!有鱼吃~~~~~`喵喵喵
我而家都唔飲得甜嘢, 要等好番先
小飛機 發表於 2009-12-3 06:34 PM
檸茶大把貨,好返先慢慢嘆啦
入嚟踩場~~~
喵喵囡囡 發表於 2009-12-3 06:39 PM
喵囡 終於見到妳個樣啦,好索呀妳, 條頸巾條咪織俾我地樣阪黎架
喵囡 終於見到妳個樣啦,好索呀妳, 條頸巾條咪織俾我地樣阪黎架
寇仲~ 發表於 2009-12-3 06:48 PM
真係???多謝你嘅稱贊啦!

我幾時話要織俾你嘎???完全冇印象嘅??
真係???多謝你嘅稱贊啦!

我幾時話要織俾你嘎???完全冇印象嘅??
喵喵囡囡 發表於 2009-12-3 06:50 PM
我報左名架啦 咁快唔記得架
我報左名架啦 咁快唔記得架
寇仲~ 發表於 2009-12-3 06:58 PM
我真係咁冇記性咩??我真係有話織俾你?

咁我就織埋你條
我真係咁冇記性咩??我真係有話織俾你?

咁我就織埋你條
喵喵囡囡 發表於 2009-12-3 07:01 PM
得左 多謝喵喵 辛苦妳啦
妳係咪放左工架啦
得左 多謝喵喵 辛苦妳啦
妳係咪放左工架啦
寇仲~ 發表於 2009-12-3 07:10 PM
你裝我~~~~~

係啊!我落班好耐啦!
你裝我~~~~~