返回列表 回復 發帖
轉好未?而家好好睇, good
小飛機 發表於 2009-12-2 10:33 PM
我想戴條圍巾先~~~我去搵搵!
喵喵爱吃鱼鱼啊!!有鱼吃~~~~~`喵喵喵
我想戴條圍巾先~~~我去搵搵!
喵喵囡囡 發表於 2009-12-2 10:38 PM
見到條頸巾了
見到條頸巾了
小飛機 發表於 2009-12-2 10:46 PM
因爲最近開始有D凍,係時後嘎啦!

你聼日都要小心D,聽日會俾今日凍嘎~~~要著多件衫

喵喵囡囡 發表於 2009-12-2 10:49 PM
謝謝關心...好窩心啊
我訓了, 早d 休息 good night everybody

喵喵囡囡 發表於 2009-12-2 10:49 PM
香港仲係 18 ~ 20 度啊....
~我能抵抗一切, 除了誘惑~
我訓了, 早d 休息 good night everybody
小飛機 發表於 2009-12-2 11:00 PM
早唞喇機機
~我能抵抗一切, 除了誘惑~
早唞喇機機
主任 發表於 2009-12-2 11:03 PM
聽日會15度-18度, good night淫淫
謝謝關心...好窩心啊
小飛機 發表於 2009-12-2 10:53 PM
唔使客氣~~~~不過真係要熱都唔好凍親啊!
香港仲係 18 ~ 20 度啊....
主任 發表於 2009-12-2 11:01 PM
我哋聼日都係,我都要著多件衫先得啦!!
我嚟搗亂~~~~
喵喵囡囡 發表於 2009-12-2 08:41 PM
喵囡...幾形喎...
Good afternoon Tall Tall
冇見好耐喇
最近生活點呀
你盆生意又聽唔聽話呀
我呢排好瘦呀
得九十磅
所以咪有資格露條腰仔囉
...
Fian. 發表於 2009-12-2 04:54 PM
係呀,好耐無見.....
我盆生意麻麻地,依家係休養期,等多一排先出擊。
最近都係屋企玩大航海遊戲,可以學到好多地理歷史有關既事,反正免費又唔駛俾錢,之前要收費。
你條膘不嬲都好靚,好夠用,從來未睇過你有腩肉,都係你keep fit 持之以恒既成果,佩服
前排有上過課室搵你,不過你己經唔係度lu....
幾時同媽咪去旅行呀 ? 尼排係屋企煲劇多 ?
主任、機機、仲仲最近好嗎 ?
個板多咗幾個女仔傾計哦,唔怪得塊板推得咁快....一日追十幾板 囧
Good morning class and 主任
開咗檔先