返回列表 回復 發帖
我同任任尋晚都係食日本串燒飲 sake
Fian. 發表於 2009-12-2 05:31 PM
飲到 HIGH HIGH 哋...返嚟好好瞓, 一覺瞓到天光呀
~我能抵抗一切, 除了誘惑~
我嚟搗亂~~~~
喵喵囡囡 發表於 2009-12-2 08:41 PM [/quote

good evening 喵喵
小飛機 發表於 2009-12-2 08:49 PM
機機~~~~你今日去咗邊度食啊???
喵喵爱吃鱼鱼啊!!有鱼吃~~~~~`喵喵喵
淫淫, 我今日病病地, 緊係食左藥啦
小飛機 發表於 2009-12-2 08:48 PM
家陣小小唔舒服都睇吓醫生好啊, 唔好掉以輕心啊
原來係咁!我以爲你咁萬能估到添
喵喵囡囡 發表於 2009-12-2 08:48 PM
但係妳仲未講因乜事唔開心喎
但係妳仲未講因乜事唔開心喎
主任 發表於 2009-12-2 08:53 PM
因爲搵唔到人做男朋友,但係~~~~~~冇人肯做喔
機機~~~~你今日去咗邊度食啊???
喵喵囡囡 發表於 2009-12-2 08:52 PM
冇呀... 今日係屋企食咋
家陣小小唔舒服都睇吓醫生好啊, 唔好掉以輕心啊
主任 發表於 2009-12-2 08:52 PM
thanks 淫淫 聽日再唔妥會睇醫生 最好個護士索d 喇....
因爲搵唔到人做男朋友,但係~~~~~~冇人肯做喔
喵喵囡囡 發表於 2009-12-2 09:00 PM
係咪最好靚仔, 又要有米, 仲要專一呢
等我話妳聽啦....已經絕哂種喇
喵喵個頭像都係未得啊 ...
thanks 淫淫 聽日再唔妥會睇醫生 最好個護士索d 喇....
小飛機 發表於 2009-12-2 09:12 PM
同醫生講搵個護士姐姐嚟打支針....快好啲架
冇呀... 今日係屋企食咋
小飛機 發表於 2009-12-2 09:10 PM
乜你咁乖,喺屋企食飯嘅咩??? 睇唔出喔~~~
係咪最好靚仔, 又要有米, 仲要專一呢
等我話妳聽啦....已經絕哂種喇
主任 發表於 2009-12-2 09:12 PM
啊???唔係,我都唔係咁鍾意靚仔。靚仔只可以睇嘎咋!有米??唔一定喔!有間屋住下就唔錯啦!專一咁就肯定嘎啦!!可惜E家嘅男人都唔專一~~~~

我夠知絕種啦!冇咁嘅男人~~~
喵喵個頭像都係未得啊 ...
小飛機 發表於 2009-12-2 09:13 PM
都未得咩???我唔整啦!!
都未得咩???我唔整啦!!
喵喵囡囡 發表於 2009-12-2 09:33 PM
用虛擬形象吖
同醫生講搵個護士姐姐嚟 (俾我) 打支針....快好啲架
主任 發表於 2009-12-2 09:14 PM
咁就好得更快啊