返回列表 回復 發帖
各位有冇飲咖啡習慣?我每天早上一杯,飲左幾十年,近年喜歡自己動手沖咖啡
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
早晨呀公仔箱論壇* s5 G" _! i! f: t) h
俏乜鬼,我係阿婆黎架
3 D% ?1 o# B6 B2 j& v- CTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。底衫五粒鈕 發表於 2017-5-25 08:13 AM
婆婆早晨
各位有冇飲咖啡習慣?我每天早上一杯,飲左幾十年,近年喜歡自己動手沖咖啡
0 P% {/ p7 L4 n" [" c底衫五粒鈕 發表於 2017-5-25 08:19 AM
有飲咖啡,通常去'星巴克'買,因為冇時间自己冲
os.tvboxnow.com, S8 L, }$ w3 I  }/ X" Z$ s

5 C8 t$ A& n' q. z0 m7 D5 |8 HTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。MNB 大哥 下午好!!! 0 q* B' c6 _. j5 j' {
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ v, K3 U7 U9 L3 A8 ~, C4 ?
言爺 只要去賭區就搵到啦!!! os.tvboxnow.com: y/ }% F0 |: c3 y, j

0 N* u8 ?, p$ x: E* Itvb now,tvbnow,bttvb* c* b' m) p2 c3 o8 a0 L
公仔箱論壇! @+ F9 E0 _' c) ]5 ~9 d
gracechanstuart 發表於 2017-5-25 07:23 AM
原來言爺係賭神
各位 早午晚安!
5 x( g& E, C# S' L4 }smcorange 發表於 2017-5-25 05:17 AM
orange早晨
對了! 有了三棵柏樹, 應該是園藝園. 非果子園+ P+ }) L$ @* g" t! J
smcorange 發表於 2017-5-25 05:15 AM
都有少少機會是萍果樹,芒果樹就一定不可能
天氣冷 像日本 所以日本樹* A; w# \: J0 @3 c7 y" y
smcorange 發表於 2017-5-25 05:10 AM
我也這樣想,而且自己前院也種了一棵日本紅楓
又是下線時間了,再見各位!
# M4 Y- \$ m6 j1 x# \tvb now,tvbnow,bttvb巧開來 發表於 2017-5-24 10:00 PM
開來兄早晨,再見
各位晚安! tvb now,tvbnow,bttvb! B9 j9 n2 `6 z, C4 X
大啦叭 發表於 2017-5-24 08:36 PM
啦叭兄早晨
good evening
: z8 P# \7 {: q8 Dos.tvboxnow.com原來是另一個吹水區公仔箱論壇! j  n" Y- {1 E, R, B* ]6 ^- r# p
底衫五粒鈕 發表於 2017-5-24 08:53 PM
歡迎加入
我猜Grace姐新屋後院除了3棵柏樹外,還有1棵 :
) z( A* r3 k6 Y( m( _公仔箱論壇C. 蘋果树
7 ^3 F! ^* f6 H! y2 `4 v, LTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。ob51330 發表於 2017-5-24 02:01 PM
ob兄早晨, 蘋果树都有1/2機會,一定不是芒果
有飲咖啡,通常去'星巴克'買,因為冇時间自己冲
4 _. ^$ Z0 n& @2 smnb1123 發表於 2017-5-25 09:07 AM
我多數自己即磨即沖,手動磨豆機
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
我多數自己即磨即沖,手動磨豆機TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 J; j( t9 R2 t. A) l
底衫五粒鈕 發表於 2017-5-25 10:01 AM
公仔箱論壇& l' n& A* Z: |
手磨咖啡香D,我都有部類似咁樣手動磨豆機,不過用來磨糊椒粒
婆婆唔系好酒咩,仲好埋咖啡
條骨都無佐lu
婆婆唔系好酒咩,仲好埋咖啡4 t5 ~" Q2 |: ~: s+ B
lhy92725 發表於 2017-5-25 01:12 PM
阿婆兩樣野都好……