返回列表 回復 發帖
咁奇怪???我要研究下先得~~~

係啊!全部都係俾F嘎,因爲~~~~~~冇~~~~~~~~~~~啊!

大概六七條到啦
喵喵囡囡 發表於 2009-12-2 01:13 AM
冇~~~~~~乜~~~~~啊!...我見白貓..但冇之前果隻甘清
d野攪攪吓就識...事在人為...識唔識..bing bing ...藝術甲...揾女人$ easy..
榴槤蛋撻 發表於 2-12-2009 01:05
哈哈, 都要睇吓係咩女人嘅, 好似我呢種, 唔易賺o架!
想賺我啲錢?!

其實我覺得自己好有生意仔頭腦o架, 當然都係關於食o架啦, 不過係有諗頭, 但冇資本之嘛!
愛.回家 + 耀舞長安 + 心戰
冇~~~~~~乜~~~~~啊!...我見白貓..但冇之前果隻甘清
榴槤蛋撻 發表於 2009-12-2 01:16 AM
因爲放大咗啊!!!我都唔知點解會放大咗嘎
喵喵爱吃鱼鱼啊!!有鱼吃~~~~~`喵喵喵
我唔敢講呢啲係咪叫強項呀, 只係起貨快咋, 技術又未到精嘅階段, 係叫做識織幾隻花咁囉, 但收針往往都會有瑕疵嘅, 收得唔夠靚咯, 都會有機會穿崩o架, 要靠用其他嘢遮醜囉!
次次去買親冷, 都揀鬼咁耐, 又同啲賣冷嘅亞 ...
*柳飄飄* 發表於 2009-12-2 01:14 AM
咪要學精d...好似我砌車一樣...唔好你唸住一世做waiter ...百佳收銀..要做就百佳老細
仲未upload到呀, 淨係show到圖片服務器正在維護, 稍後即可恢復咋!
愛.回家 + 耀舞長安 + 心戰
咁奇怪嘅??
我唔敢講呢啲係咪叫強項呀, 只係起貨快咋, 技術又未到精嘅階段, 係叫做識織幾隻花咁囉, 但收針往往都會有瑕疵嘅, 收得唔夠靚咯, 都會有機會穿崩o架, 要靠用其他嘢遮醜囉!
次次去買親冷, 都揀鬼咁耐, 又同啲賣冷嘅亞 ...
*柳飄飄* 發表於 2009-12-2 01:14 AM
你甘鐘意傾計..應該去做 sell 士
咁奇怪嘅??
喵喵囡囡 發表於 2009-12-2 01:24 AM
我睇到ok 喎..
好啦!我都要覺豬~~~~~~~

聼日要6點幾就喺身

Good morning class and 主任
今朝我開檔
你甘耐都冇講..我仲以為小劍同任任幫你攪點左..
榴槤蛋撻 發表於 2009-11-30 01:15 PM
星期四晚等你幫手搬呀
ee又老吹..仲話 fian 姐教喎...fian真係陰魂不散...
榴槤蛋撻 發表於 2009-11-30 01:23 PM
佢吹得就吹架啦
Good bye Miss
前後腳
主任 發表於 2009-11-30 01:45 PM
但係尋晚撐枱腳
miss 仲未好番, 仲要睇中醫?
小飛機 發表於 2009-11-30 04:58 PM
都係啲濕熱火重嗰啲嘢啦