返回列表 回復 發帖
仍然未見到, 得個 "x" 咋
小飛機 發表於 2-12-2009 00:45
你都好吖可以見到個叉, 我連個叉都睇唔到呀
愛.回家 + 耀舞長安 + 心戰
喵喵~妳個新頭像好靚呀, 啲色我好鍾意, 夠哂女仔吖嘛! 不過個公仔個表情咁憂怨嘅好似...

最衰妳唔響hk啦, 如果唔係, 我可以幫妳織, 加入織女行列, 以前我都每年織好多條o架, 多到我屋企人以為我織咁多拎去賣(其實的 ...
*柳飄飄* 發表於 2009-12-2 12:45 AM
依d咪係強項羅...快d上網攪..織埋條仔個名..力上網賣...
喵喵~妳個新頭像好靚呀, 啲色我好鍾意, 夠哂女仔吖嘛! 不過個公仔個表情咁憂怨嘅好似...

最衰妳唔響hk啦, 如果唔係, 我可以幫妳織, 加入織女行列, 以前我都每年織好多條o架, 多到我屋企人以為我織咁多拎去賣(其實的 ...
真係???我都好鍾意,就好似E家嘅我囖

啊??你咁快??

我就唔得,我已經買做好多欄,努力緊啦
喵喵爱吃鱼鱼啊!!有鱼吃~~~~~`喵喵喵
仍然未見到, 得個 "x" 咋
小飛機 發表於 2009-12-2 12:45 AM
E家見到未???
你都好吖可以見到個叉, 我連個叉都睇唔到呀
*柳飄飄* 發表於 2009-12-2 12:49 AM
冇咁誇張啩???我已經改返之前果個囖喔!
依d咪係強項羅...快d上網攪..織埋條仔個名..力上網賣...
榴槤蛋撻 發表於 2-12-2009 00:51
弊在bid嘢呢啲高科技嘢我就係唔曉呢...基本上除咗打掃做清潔我係弱啲之外...我做婆仔同師奶嘢就至叻!
曾經有諗過想去應徵做神秘顧客o架, 不過呢啲斷job計, 唔能夠當正職, 同埋好揀人講o架, 好睇運數, 應徵手續又麻煩
百佳收銀冇請full-time咋, 唔係我都一早仆到去in, 響金雞返工, 何其方便呀!
E家見到未???
喵喵囡囡 發表於 2009-12-2 12:54 AM
見到 QQ胸間 囉!!!
見到 QQ胸間 囉!!!
小飛機 發表於 2009-12-2 12:59 AM
唔係啩??我再睇睇先~~~
喵喵~未呀, 見唔到, 淨係睇到粒星, 甚麼QQ空間咁咋

俾心機織啦, 加油呀, 我精神上支持妳! 如果以我晚晚瞓唔著, 幫妳織, 肯定可以織到好多條!
係呢, 妳織咁多俾邊個呀? 全部俾fds? total要織幾多條呀?

原來飄飄除左睇電視之外, 仲係織頸巾高手, 呢d 咪你強項囖
弊在bid嘢呢啲高科技嘢我就係唔曉呢...基本上除咗打掃做清潔我係弱啲之外...我做婆仔同師奶嘢就至叻!
曾經有諗過想去應徵做神秘顧客o架, 不過呢啲斷job計, 唔能夠當正職, 同埋好揀人講o架, 好睇運數, 應徵手續又麻 ...
*柳飄飄* 發表於 2009-12-2 12:58 AM
d野攪攪吓就識...事在人為...識唔識..bing bing ...藝術甲...揾女人$ easy..
時間過得真係快, 又係時候講bye bye~~~  我訓喇, good night all
喵喵~未呀, 見唔到, 淨係睇到粒星, 甚麼QQ空間咁咋

俾心機織啦, 加油呀, 我精神上支持妳! 如果以我晚晚瞓唔著, 幫妳織, 肯定可以織到好多條!
係呢, 妳織咁多俾邊個呀? 全部俾fds? total要織幾多條呀? ...
*柳飄飄* 發表於 2009-12-2 01:01 AM
咁奇怪???我要研究下先得~~~

係啊!全部都係俾F嘎,因爲~~~~~~冇~~~~~~~~~~~啊!

大概六七條到啦
我唔敢講呢啲係咪叫強項呀, 只係起貨快咋, 技術又未到精嘅階段, 係叫做識織幾隻花咁囉, 但收針往往都會有瑕疵嘅, 收得唔夠靚咯, 都會有機會穿崩o架, 要靠用其他嘢遮醜囉!
次次去買親冷, 都揀鬼咁耐, 又同啲賣冷嘅亞姐研究吓, 而呃吓水吹呀咁, 可以流連冷檔磨爛蓆玩好耐都唔願走, 有好多時未必幫襯o架, 但就會拎住人哋啲織好嘅sample望同研究好耐囉, 從中偷師睇吓人哋點織, 自己又返去練吓囉, 有時人哋唔得閒教得我咁多o架嘛, 人哋要做生意, 同埋紙上談兵又好難學得識, 要睇住人哋點識, 又聽一次口訣自己記住每隻花啲skills, 自己又落手試吓織咁先會識!
機機~~~88