返回列表 回復 發帖
訓唔著..織頸巾吧...
榴槤蛋撻 發表於 2009-12-2 12:28 AM
係織緊啦!!!仲有好多條
喵喵爱吃鱼鱼啊!!有鱼吃~~~~~`喵喵喵
喵喵囡囡 發表於 2009-12-2 12:33 AM
x'mas gift ...一人一條...
咁唔好意思囉, 係我諗多咗, 知啦你哋係錫miss呀喵囡同mickey之嘛, 我呢啲唉幾時都冇地位可言
*柳飄飄* 發表於 2009-12-2 12:27 AM
哈哈 , 飄飄, 你又諗多左, 呢度除左miss 之外, 其他人人平等 included me
我啱啱想講話.今日見到隻貓好似你個頭像..點知你又換左
榴槤蛋撻 發表於 2009-12-2 12:31 AM
你覺得嗰個頭像好睇啊???咁我換返去!!
喵喵囡囡 發表於 2009-12-2 12:33 AM
呢位女工快d 啦, 趕聖誕要交貨喇
x'mas gift ...一人一條...
榴槤蛋撻 發表於 2009-12-2 12:33 AM
就係啊!好攰~~~~要努力
哈哈 , 飄飄, 你又諗多左, 呢度除左miss 之外, 其他人人平等 included me
小飛機 發表於 2009-12-2 12:33 AM
唔係喎,仲有任任
呢位女工快d 啦, 趕聖誕要交貨喇
小飛機 發表於 2009-12-2 12:35 AM
你會上嚟攞咩??? 努力緊啦!!
唔係喎,仲有任任
榴槤蛋撻 發表於 2009-12-2 12:36 AM
位位百陸
你會上嚟攞咩??? 努力緊啦!!
喵喵囡囡 發表於 2009-12-2 12:36 AM
做咩喵喵頭像又唔見左??? 睇唔到喇....
過個冷河先
做咩喵喵頭像又唔見左??? 睇唔到喇....
小飛機 發表於 2009-12-2 12:41 AM
咁你哋E家見到未啊???我換下皆~~~
喵喵~妳個新頭像好靚呀, 啲色我好鍾意, 夠哂女仔吖嘛! 不過個公仔個表情咁憂怨嘅好似...

最衰妳唔響hk啦, 如果唔係, 我可以幫妳織, 加入織女行列, 以前我都每年織好多條o架, 多到我屋企人以為我織咁多拎去賣(其實的確可以係一門生意嚟o架, 我發現原來網上真係有人做, 不過我唔識搞之嘛)我起貨好快嘅, 睇三兩集劇可以織一條, 就算幼冷都唔駛一星期就可以起到, 以前我舅父每晚返到屋企, 就已經見到我織唔同款, 所以先問我做乜鬼織咁多之嘛!

都曾經織過俾個當細佬嘅fd, 佢勁開心, 仲珍而重之tim, coz佢話咁大個仔even佢娘親都冇織過俾佢喎! 後尾佢去旅行流浪都帶埋去, 我都好安慰!
愛.回家 + 耀舞長安 + 心戰
咁你哋E家見到未啊???我換下皆~~~
喵喵囡囡 發表於 2009-12-2 12:44 AM
仍然未見到, 得個 "x" 咋
仍然未見到, 得個 "x" 咋
小飛機 發表於 2009-12-2 12:45 AM
佢果邊好有問題...次次upload 都唔得